BulváRAP: "Megszállta a netet Kiszel Tünde terhes fényképe"

terhesség Kiszel Tünde Návai Anikó Hegyi Roli bulvárrap Ördög Nóra Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.

Lássuk hát, mely hírek borzolták a kedélyeket ezen a héten a Life.hu-n:

Lang Györgyi beszólt Bochkor Gábornak: Az énekesnő nem kertelt, kiosztotta a rádiósthttp://www.life.hu/bulvar/20150322-lang-gyorgyi-beszolt-bochkor-gabornak-aki-japan-muveszekrol-es-kobajasi-kenicsirorol-beszelt.html"Egy biztos, nálatok lejjebb nem sokan vannak, elmehetnétek az MTVA-ba időjárás-jelentőnek" - írta levelében Györgyi, muitán Bochkor Gábor a Music FM Önindító című műsorában egy erőteljes gondolatmenetet fogalmazott meg a japán művészekről, különösen Kobajasi Kenicsiro zeneszerző-karmesterről.TV + Bulvár--Nincs vörös szőnyeg a VV után: hakni helyett kétkezi meló http://www.life.hu/bulvar/20150317-hakni-helyett-ketkezi-melo-var-a-vv-jatekosaira.htmlVV Zsuzsa, akit a VV7 után nem várt korábbi állása a Kiskun Krónikánál, már józan ésszel gondolkodik a jövőjéről. Vajon a többi villalakó mikor látja be, hogy a pár perces hírnév által biztosított haknikból nem tud megélni? TV + Bulvár--A milliomos VV-nyertes, Robin visszament pincérnekhttp://www.life.hu/bulvar/20150320-a-milliomos-vv-nyertese-robin-visszament-pincernek.htmlJóképű, jó kiállású srác a VV7 nyertese, VV Robin, mégsem vágyik modellkarrierre. Hamarosan milliók ütik a markát, ennek ellenére nem ölbe tett kézzel várja a mesés summa érkezését. Visszament korábbi munkahelyére pincérnek.TV + BulvárOrigoÍgy rosszalkodik Tóth Gabi: Szállodai szobájában szórakozotthttp://www.life.hu/bulvar/20150321-toth-gabi-rosszalkodos-fotot-posztolt-egy-szegedi-szallodabol.htmlSzállodai szobájában rosszalkodik, és az ágyán felkve fotózkodik a dögös énekesnő.TV + Bulvár--Charlie: "A munkába temetkezem, ez az egyetlen gyógyír a gyászomra"http://www.life.hu/bulvar/20150320-horvath-charlie-nem-akart-kulfoldon-elni-szereti-a-hazajat-munkaba-temetkezik-a-gyasz-utan.htmlA népszerű énekes rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül az elmúlt években. Tavaly felesége halálával látszólag összeroppant addigi élete, de a zene segítő támasznak bizonyult.TV + Bulvár--Ellopták Charlie többmilliós luxusautójáthttp://www.life.hu/bulvar/20150320-elloptak-charlie-tobb-millio-forintos-luxusautojat.htmlKözösségi oldalán keresteti milliós luxusjárgányát a zenész.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.