Tóth Gabi szőkesége megosztja az internetet

Forrás: Facebbok.com/Tóth Gabi -
Tóth Gabi frizura X-Faktor haj kommentelők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon mutatta meg Tóth Gabi új, extravagáns, szőke frizuráját. A kommentelőket megosztják a látottak.

A hétvégén rukkolt elő új frizurájával Tóth Gabi, aki rövid szőkére váltott. A rajongók azonnal beindultak és elmondták véleményüket a frizuráról. Volt, aki lesújtó véleményt fogalmazott meg és volt, aki megvédte Gabit.

Forrás: Facebbok.com/Tóth Gabi

„Förtelmes" – írta az egyik rajongó, más pedig hozzátette: „Bombázó vagy. Gyönyörű. De ez a szőke nem te vagy". Ezt a véleményt egyébként sokan osztották is. „Nem áll jól ez a szín neked". A sok kritika mellett, azért többeknek tetszett Gabi haja. „Hirtelen azt hittem, Hürremet alakító színésznő!" – írta egy kommentelő. Na, ennek megjegyzésnek biztosan örült Gabi, hiszen a kedvenc sorozata a Szulejmán.

A legfurább hozásszólás pedig ez volt: „Homlokod mint tevepata" ....... no comment!

Szentpéteri Csilla: "A házasságomban voltak hullámvölgyek"http://www.life.hu/bulvar/20150320-szentpeteri-csilla-zongoramuvesz-is-el-akarta-hagyni-az-orszagot.htmlCsak úgy sugárzik az életszeretet és a vitalitás Szentpéteri Csilla zongoraművésznőből, aki 18 év után is ragaszkodik a házasságához, és bár többször is megfordult a fejében, mégsem hagyta el az országot.TV + Bulvár--Vége! Erdélyi Mónika bezárja esküvőiruha szalonjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150324-erdelyi-monika-bezarja-eskuvoi-ruhaszalonjat-nehez-dontest-hozott-meg.htmlMónika, aki legutóbb mindent kipakolt a FEM3 Café adásában és elképesztő dekoltázsával hozta zavarba férfikollégáit, most arról beszélt, hogyan hozta meg élete, vélhetően egyik legnehezebb döntését.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huKülönleges masszázssal kényeztették Dukai Regináthttp://www.life.hu/bulvar/20150323-dukai-regina-modellt-cuki-oroszlankolykok-massziroztak.htmlA modellnek különleges napja volt, ugyanis igazi vadállati masszázst kapott. Dukai Regina láthatóan élvezte a különleges élményt, amit a tappancsok nyújtotta neki.TV + Bulvár--Egzotikus kalandozásba kezdett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20150323-bodi-sylvi-modell-egzotikus-kalandozasba-kezdett-sri-lankan-ahol-elefanton-utazott-szexi.htmlA modell éppen Srí Lankán tengeti a mindennapjait, ahol szexi szőke barátnőjével egy elefánt hátára pattant.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVisszavonult Psota Irén már csak pár emberrel tarja a kapcsolatothttp://www.life.hu/bulvar/20150323-psota-iren-a-nemzet-szinesze-mar-csak-par-emberrel-tarja-a-kapcsolatot-bezarkozott-lakasaba.htmlNem mozdul ki a lakásából a 85 éves színésznő, akire állandóan egy ápoló vigyázz és ha rosszul van, azonnal érkezik a mentő hozzá.TV + Bulvár--Istenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?http://www.life.hu/bulvar/20150323-istenes-bence-es-sebestyen-balazs-vezetheti-a-got-talentet.htmlAz RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.