Mi történt Kustánczi Lia orrával?

Forrás: Facebook/Kustánczi Lia -
Kustánczi Lia modell orr Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtelmes fotót töltött fel közösségi oldalára a szexi dj. Kalappal takargatja múlt héten megoperált orrát.

Lia orrsövényműtét miatt feküdt kés alá nemrégen. Több napig tartott a gyógyulási folyamat, de rajongóit addig sem hagyta fotók nélkül. A kényes részt azonban kalappal takarta el.

Forrás: Facebook/Kustánczi Lia

Reméljük, Lia már jól van!

Nem osztozott szerelme dicsőségében Debreczeni Zita http://www.life.hu/bulvar/20150324-debreczeni-zita-nem-kiserte-el-giannit-a-dijatadora.html Hétfőn este a Dining Guide díjátadón Gianni pizzázóját a legjobb 10 budapesti street food étterem közé választották. Az olasz macsó, aki hazánkban a gasztronómia területén jelentős birodalmat épített fel, nagyon örült a díjnak, de a nem élvezhette felhőtlenül az estét. Mi történhetett? TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Gáspár Győző öccse, Zsolt padlóra került édesanyjuk halála miatt http://www.life.hu/bulvar/20150323-gaspar-gyozo-occse-zsolt-osszeomlott-edesanyjuk-halala-miatt.html Nemcsak Győzikét, de öccsét, Zsoltit is megviselte édesanyjuk, Marika néni halála. Annyira, hogy most már felkelni is képtelen. TV + Bulvár -- Hoppá? Hová tűnt Gáspár Evelin luxuskocsija és dúsgazdag udvarlója? http://www.life.hu/bulvar/20150319-gaspar-evelin-auto-helyett-repulovel-ment-kulfoldre.html Gáspár Evelin repülővel utazott külföldre. Hol maradt a luxusverda? TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu VV Dennisnek megvolt a szexi tanár néni http://www.life.hu/bulvar/20150319-vv-dennis-a-valo-vilag-7-jatekosa-fiatalkoraban-szexelt-a-tanaraval.html Dennis olyat tett néhány éve, amiről sok fiú álmodozik az iskolapadban. Becserkészte az egyik tanárnőjét. TV + Bulvár -- Hiába írta meg szexkalandjait Kelemen Anna - Nem kaphatja meg a milliókat? http://www.life.hu/bulvar/20150319-becsodolt-a-kiado-ami-kelemen-anna-konyvet-adta-ki.html Váratlanul csődöt jelentett az Ulpius-ház könyvkiadó, ami számos híresség könyveit adta ki, többek között Kelemen Annáét, és a Szürke50 sorozatot is. TV + Bulvár -- Ruhája miatt piszkálják Sarka Katát http://www.life.hu/bulvar/20150319-sarka-katat-narancsbor-kezelesen-viselt-ruhaja-miatt-szidjak-a-kommentelok.html Sarka Kata tegnap posztolt egy fotót magáról, amelyen testkezelésekhez használatos ruhában látható. Összegyűjtöttünk néhány kommentet, mit szóltak ehhez az internetezők. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.