Budapesti Állat-és Növénykert hullámvasút állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a főszezon a Fővárosi Állat- és Növénykertben és a hozzá tartozó Holnemvolt Parkban, ahol csütörtöktől újra birtokba veheti a közönség a hullámvasutat, a mesecsónakot és az összes játékot.      

Az állatkert és a Holnemvolt Park szolgáltatásai 2015-ben is változatlan áron lesznek elérhetők; az állatkerti jegyek a volt vidámparki területre is érvényesek lesznek, de ismét lesz csak a Holnemvolt Parkba szóló 500 forintos belépőjegy is. A játékok és a szolgáltatások igénybe vételéhez szükséges zsetonok ára 200 forint marad.

Forrás: Thinkstock

Ráadásul az állatkertben Nur nuru bin és Vobara is várja a látogatókat.

Újabb légi probléma! Barcelonában kényszerleszállást hajtott végre egy A320 repülő http://www.life.hu/news/20150326-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-barcelonaban-egy-a320-airbus-repulogep.html A Vueling spanyol fapados légitársaság gépe csütörtök délelőtt hajtott végre kényszerleszállást a barcelonai El Praton. Ugyanolyan típusú, A320-as géppel, mint az Alpokban lezuhant repülő. News Thinkstock Micsoda csók! Ismét Julia Roberts-el csőrözött Richard Gere http://www.life.hu/news/20150326-julia-roberts-es-richar-gere-a-micsoda-no-ket-sztarja-ismet-csokoloztak-a-film-evforduloja.html Huszonöt év után újra lesmárolta kedvenc partnerét Julia Roberts! A csókot a kultikus sikerfilm, a Micsoda nő! évfordulója alkalmából váltotta a két színész. News Origo Mérföldkövek, amik meghatározzák egy nő életét http://www.life.hu/news/20150324-meghatarozo-eletkorok-egy-no-eleteben.html Állítólag 34 évesen a legboldogabbak a nők, hatvan felett pedig heti egynél többször is szexelnek, nem úgy, mint negyven körül. Egy friss kutatásból kiderült, melyek a meghatározó életkorok nőknél. News Thinkstock Így kerülnek lógók a logókba - Péniszek lephetik el a nagy cégeket http://www.life.hu/news/20150325-peniszt-lehet-elhelyezni-cegek-logojaban.html Két srác sörözés közben kezdte el figyelni a nagy cégek logóit. Minél több ital fogyott, annál több kuki jelent meg a képeken. Innen jött a nagy ötlet, és megszületett a Penised.com oldal. News -- Franciaországi légikatasztrófa: operaénekesek is voltak a gépen http://www.life.hu/news/20150325-franciaorszagi-legikatasztrofa-jaratokat-toroltek-uj-informaciok-az-utasokrol.html Hét Düsseldorfból induló járatot kellett törölnie a Germanwings légitársaságnak a keddi légi baleset után, mivel több pilóta bejelentette, a katasztrófáról érkező hírek után nincs olyan lelki állapotban, hogy repülhessen. Az utasokról is vannak újabb hírek. News -- Elhunyt Alberta Watson színésznő http://www.life.hu/news/20150324-elhunyt-alberta-watson-szineszno.html Meghalt a 24, a Nikita, a Border – A határsáv szereplője, Alberta Watson. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.