Nem adta fel a reményt Charlie: megduplázta ellopott autójának nyomravezetői díját

Forrás: MTI/Kovács Attila -
tolvaj luxusautó rendőrség Horváth Charlie nyomravezetői díj irat millió nyomozás lopás terepjáró autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig egymillió forintot ígért annak a népszerű magyar zenész, aki megtalálja a múlt héten ellopott 20 milliós luxusjárgányát. A rendőrök egyelőre nem találják a tettest.

Charlie 3 éves luxusterepjáróját múlt pénteken tulajdonították el a zenész háza előtti kapubejáróról, sajnos egyelőre sem az autót, sem a tolvajt nem találja a rendőrség – írja a Bors. A lap információi szerint az autó nem volt biztosítva, amelyben ráadásul a magyar énekes iratai is benne voltak.

Forrás: MTI/Kovács Attila

A munka az egyetlen gyógyír Charlie gyászára

A népszerű magyar énekes rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül az elmúlt években: feleségét tavaly veszítette el, egyedüli támaszt a zene jelentette számára. A Life.hu interjúját a zenésszel ide kattintva olvashatod.
Tornóczky Anita gyászol, otthon temeti el a barátját http://www.life.hu/bulvar/20150317-tornoczky-anita-gyaszol-otthon-temeti-el-kuytajat.html Tornóczky Anita ma reggel elvesztette egyik legkedvesebb barátját, Bertust. A németjuhász, gazdáját megkímélve a mélyebb fájdalomtól, önként távozott az örök vadászmezőkre. TV + Bulvár Origo Hoppá? Hová tűnt Gáspár Evelin luxuskocsija és dúsgazdag udvarlója? http://www.life.hu/bulvar/20150319-gaspar-evelin-auto-helyett-repulovel-ment-kulfoldre.html Gáspár Evelin repülővel utazott külföldre. Hol maradt a luxusverda? TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Ismét ellopták Schumacher adatait? http://www.life.hu/news/20150305-michael-schumacher-kezeloorvosanak-irodajaba-betortek-es-elloptak-a-pilota-adatait-tartalmazo.html Betörtek a német Forma-1-es sztárt kezelő orvos irodájába, ahonnan többek között a feltehetően páciensei adatait is tartalmazó laptopját is ellopták. News -- Ellopta a show-t! Ennyi drágakövet még sosem láttál Kamilla hercegnőn http://www.life.hu/trend/20150218-kamilla-hercegno-karoly-brit-tronorokos-felesege-rubin-nyaklancban-egy-filmbemutaton.html A Keleti nyugalom - Marigold Hotel című film második részének bemutatóján Kamilla hercegnő tündökölt. Oké, ehhez azért kellett néhány gyémánt és rubin is. Trend -- Leonardo DiCaprio luxuskéglijében laknál? Több mint 1 millióért megteheted! http://www.life.hu/csalad/20150304-leonardo-dicaprio-berbe-adja-a-lakasat-milliokert.html Leonardo DiCaprio nem rossz üzletember. Rengeteg pénze van, imád ingatlanokat vásárolni, és bérbe is adja őket. Szívesen eltöltenél egy éjszakát a világsztár házában? Mindjárt eláruljuk, ennek mennyi lenne az ára. Család -- Győzike gyászol - Elhunyt az édesanyja http://www.life.hu/bulvar/20150310-elhunyt-gaspar-gyozo-edesanyja.html A showman a Facebookján tette közzé a szomorú hírt. Gáspár Győzőt nagyon megviseli a gyász, csupán az nyújt neki némi vigaszt, hogy el tudott búcsúzni édesanyjától. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.