Liptai Claudia a legdrágább magyar nő

Forrás: Triumph (Facebook/Liptai Claudia) -
Playboy TV2 Liptai Claudia vetkőzés drága test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő teste milliókat ér, pedig kislánykorában duci, önbizalomhiányos gyerek volt.

Annak idején hárommillió forintot fizetett a nyuszis magazin Liptai Claudiának, hogy megmutassa bájait. A színésznő teste azóta is milliókat ér. A Playboy pedig időnként próbálja Claudiát becserkészni, hátha kedve van a duplázáshoz - írja a Story.

Forrás: Triumph (Facebook/Liptai Claudia)

„Kimondottan csúnya, kövér kislány voltam. Az evés talán az állandó gyerekkori nehézségeimhez köthető. Olyasmi volt ez, mint másnál a körömrágás" - mesélte régebben Claudia, aki azóta az egyik legdögösebb magyar dívává nőtte ki magát, akiért a csillagot is lehoznák az égről a férfiak, és testéért vagyonokat fizetnének a hirdetők.

Liptai Claudia furcsa hobbijai

A Life.hu cikkében olvashatsz arról, hogy milyen különleges elfoglaltságoknak hódol a színésznő, amikor éppen nem foglalkoztatja a TV2.
Gesztesi Károly: „Claudia az egyetlen, aki megmenthetné az életem"http://www.life.hu/bulvar/20150326-gesztesi-karoly-szinesz-bevallotta-ha-alkoholproblemai-lennenek-volt-felesegehez-liptai-claudiahoz.htmlA színész először szólalt meg, mióta befejezte munkáját, a Jóban Rosszban sorozatban. Gesztesi Károly leszögezte, nem alkoholista és, ha gondban lenne, Liptai Claudiához fordulna.TV + BulvárOrigoSokkoló képek! Eltűnt a bőr a műsorvezetőrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150325-sokkolo-kepek-eltunt-a-bor-a-pordan-petra-music-fm-musorvezetorol-alaposan-megnyuztak.htmlMegdöbbentő fotók láttak napvilágot a 89.5 Music FM reggeli adásának népszerű műsorvezetőjéről. Pordán Petra testének feléről eltűnt a bőr.TV + Bulvár--Aleska Diamond: "Soha nem volt egyéjszakás kalandom, ennél többre tartom magamat"http://www.life.hu/bulvar/20150324-aleska-diamondpornosztar-celeb-vagyok-ments-ki-innen-nem-volt-egy-ejszakas-kalandja.htmlŐszinte beszélgetés Aleska Diamonddal, aki nem akarja letagadni pornós múltját. Visszatérne az eredeti nevéhez, amit elkezdhetünk ízlelgetni: ő Sáfrány Emese.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huFogkrémet az Éden Hotelbe! - Loki már nem bírja elviselni Nóri szájszagáthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-eden-loki-az-eden-hotel-3-jatekosa-szerint-eden-norinak-budos-a-szaja.htmlAz Éden Hotel párjai megtapasztalhatják az együttélés igazi csodáit. Lokinak ez egyre kevésbé megy, lassan teljesen kikészül hálótársától, Nóritól. A riportszobában panaszkodott egy sort. TV + BulvárOrigoOtthon nélkül maradhat Ganxsta Zolee édesanyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150325-ganxsta-zolee-rapper-edesanyja-kassai-ilona-87-eves-kossuth-dijas-szinesznotol-elvehetik-az-otthonat.htmlKassai Ilona 87 éves Kossuth-díjas színésznőtől adótartozásai miatt elvehetik a lakását.TV + Bulvár--Kulcsár Edina megmutatta féltve őrzött ereklyéjéthttp://www.life.hu/bulvar/20150324-kulcsar-edina-megmutatta-feltve-orzott-ereklyejet-amely-egy-gyermekkoraban-kapott-bogre.htmlA szépségkirálynő felfedte rajongóinak a titkot és megmutatta egyik legkedvesebb emléktárgyát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.