Zalatnay Sarolta lánya nem adja fel: „Megmentem anyukámat a börtöntől!"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
megmentés édesanya Zalatnay Sarolta börtönbüntetés lány börtön másodfokú ítélet bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amit tud, megtesz az énekesnőért örökbefogadott lánya, Nikolett, aki reméli, a bíróság másodfokon felmenti édesanyját a börtönbüntetés alól.


Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az énekesnőt nem jogerősen 1 év 6 hónapra és három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Budaörsi Járásbíróság, a 25 éves lány azonban még reménykedik, hogy másodfokon már felmentő ítélet születik anyja ügyében.

"Nem lehet, hogy visszakerüljek a börtönbe"

A Life.hu megkérdezte Cinit, hogyan éli meg ezt a nehéz időszakot – az interjút ide kattintva olvashatod el.
25 év börtönre ítélték a 22 éves Lil Twistet http://www.life.hu/news/20150324-lil-twist-amerikai-rappert-25-ev-bortonbuntetesre-iteltek.html Justin Bieber haverját többek között fenyegetés, lopás, betörés és testi sértés miatt ítélte el a Los Angeles-i megyei kerületi ügyészség. News -- Kitálal szerelmi életéről Zalatnay Cini http://www.life.hu/bulvar/20141127-zalatnay-sarolta-valosagos-es-fikcios-elemekbol-allo-szerelmes-regenyt-irt.html Újra egy celebkönyvről számolhatunk be nektek. Ezúttal Zalatnay Sarolta árulta el, úgy gondolja, van mit mondania a világnak. TV + Bulvár Origo Felmentette a bíróság Demcsák Zsuzsa volt férjét - A műsorvezető a Facebookján reagált http://www.life.hu/bulvar/20150128-felmentette-a-birosag-demcsak-zsuzsa-volt-ferjet.html Közösségi oldalán írta le véleményét a magyar igazságszolgáltatásról Demcsák Zsuzsa. A házasságáról korábban könyvet is írt műsorvezető férjét felmenették, most pedig nem tagadja: retteg. TV + Bulvár Fotó: Szabó Gábor - Origo Tizenhat év börtönre ítélték a Costa Concordia kapitányát http://www.life.hu/news/20150212-16-ev-bortonre-itelte-az-olasz-elsofoku-birosag-a-costa-concordia-kapitanyat-francesco-schettinot.html Az olasz elsőfokú bíróság szerdán 16 év és egy hónap fogházra ítélte Francesco Schettinót, a 2012. január 13-án zátonyra futott Costa Concordia volt kapitányát. Schettino szabadlábon védekezhet a jogerős harmadfokú ítéletig. News -- Kirabolták Zalatnay Cinit és lányát http://www.life.hu/bulvar/20141002-zalatnay-cini-otthonaba-betortek-negymillios-kar-erte-el-is-kabithattak-a-betorok.html Több millió forint értékben loptak el ékszereket Zalatnay Ciniék otthonából. A betörés még júniusban történt, de a rendőrség arra kérte az énekesnőt, ne beszéljen róla. Sem ő, sem lánya nem ébredt fel az esetre, arra gyanakszanak: elkábították őket. TV + Bulvár RTLKLUB Újabb fordulat Knézy Jenő ügyében - A bíróság hatályon kívül helyezte a sportriportert bűnösnek találó ítéletet http://www.life.hu/news/20150314-ujabb-fordulat-knezy-jeno-ugyeben-a-bi-ro-sa-g-hata-lyon-ki-vu-l-helyezte-a-riportert-bunosnek.html A bíróság hatályon kívül helyezte a Knézy Jenőt bűnösnek találó elsőfokú ítéletet. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.