A kiesett Éden Marianna csúnyán beszólt Éden Adrinak

Éden Adri Éden Marianna Éden Hotel 3 beszólás Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éden Marianna kiesése után volt az Éden Éjjel vendége. Nem kímélte volt ellenfelét, Adrit, rendesen beszólt neki. 

Eddig Adri és Marianna voltak azok, akik beadták a derekukat (kezüket, szájukat) a párjuknak az Édenben. A Beus által kiejtett botoxtündér Marianna volt Berki Krisztián és Pamela vendége az Éden Éjjelben, ahol azt elemezték, vajon miért épít mindig sátrat Adri és Patrik a szexhez.

Marianna szerint a válasz egyszerű: Patrik nem akarja látni Adriennt, aki egyébként Loki szerint a legkevésbé szexi lány az Édenben.

Óraátállítás a sztárok szemévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150325-oraatallitas-sarka-kata-szandi-harsanyi-levente-es-laar-andras-meselte-el-hogyan-elik-meg-az.htmlSarka Kata és Harsányi Levente álomszuszék, Szandi és Béres Alexandra családja viszont rugalmas, Besenyő Pista bácsinak pedig meg van a véleménye az óraátállításról.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huTóth Gabi új frizurájával a megszólalásig hasonlít Für Anikórahttp://www.life.hu/bulvar/20150327-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-uj-frizurajaval-megszolalasig-hasonlit-fur-anikora.htmlAz énekesnő rövid hajat villantott közösségi oldalán. A fotón mintha Für Anikó színésznőt látnánk.TV + Bulvár--Zalatnay Sarolta lánya nem adja fel: „Megmentem anyukámat a börtöntől!"http://www.life.hu/bulvar/20150326-zalatnay-sarolta-lanya-nikolett-meg-akarja-menteni-edesanyjat-a-bortontol.htmlAmit tud, megtesz az énekesnőért örökbefogadott lánya, Nikolett, aki reméli, a bíróság másodfokon felmenti édesanyját a börtönbüntetés alól.TV + Bulvár--Újra izzanak a fakanalak - Hamarosan érkezik a Konyhafőnök második évadahttp://www.life.hu/bulvar/20150326-hamarosan-indul-a-konyhafonok-masodik-evada.htmlNagy sikert aratott az RTL A konyhafőnök című műsora. Hamarosan újabb főzőtehetségek mutatják meg tudásukat. Indul a műsor második évada. TV + Bulvár--Varnus Xavér lesz a Heti hetes új tagjahttp://www.life.hu/bulvar/20150326-varnus-xaver-orgonamuvesz-lesz-a-heti-hetesnek-az-rtl-2-musoranak-uj-tagja.htmlÚj állandó szereplőt kap a Heti hetes produkciója a népszerű orgonaművész személyében.TV + Bulvár--Szatír támadt Balázs Klárirahttp://www.life.hu/bulvar/20150326-balazs-klari-enekesnot-korda-gyorgy-feleseget-szatir-tamadta-meg.htmlBorzalmas régi emlék kísérti Balázs Klárit. Szatír támadta meg az utcán, aki elől alig tudott elmenekülni.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.