Tóth Gabi új frizurájával a megszólalásig hasonlít Für Anikóra

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi frizura X-Faktor Für Anikó rövid haj Meryl Streep Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő rövid hajat villantott közösségi oldalán. A fotón mintha Für Anikó színésznőt látnánk.

Az énekesnő az utóbbi napokban betegséggel küzdött, de már jobban van és ezt egy fotóval mutatta meg rajongóinak. Tóth Gabi rövid haja egyből megihlette a kommnetelőket és volt, aki Für Anikóhoz, volt, aki a fiatal Meryl Streephez hasonlította Gabit.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

„Na, úgy néz ki, megmaradok" – írta a kép mellé Gabi, aki a fotón természetes arcát mutatta meg.

Visszatér a Barátok köztbe Csomor Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150327-visszater-a-baratok-koztbe-csomor-csilla.htmlA Berényi Zsuzsát alakító színésznő nyolc évvel ezelőtt távozott a sorozatból. Azóta többször is feltűnt néhány epizódban, a jövőben azonban huzamosabb ideig találkozhatnak vele a nézők.TV + Bulvár--Zalatnay Sarolta lánya nem adja fel: „Megmentem anyukámat a börtöntől!"http://www.life.hu/bulvar/20150326-zalatnay-sarolta-lanya-nikolett-meg-akarja-menteni-edesanyjat-a-bortontol.htmlAmit tud, megtesz az énekesnőért örökbefogadott lánya, Nikolett, aki reméli, a bíróság másodfokon felmenti édesanyját a börtönbüntetés alól.TV + Bulvár--Titokzatos pandát idomít Somló Tamáshttp://www.life.hu/bulvar/20150326-titokzatos-pandat-idomit-somlo-tamas-a-baross-artistakepzo-galajara.htmlMég senki sem látta azt a titokzatos pandát, amelyet Somló Tamás idomít be az artistaképzősök hétvégi gálájára. A Fővárosi Állatkert szóvivője, Hanga Zoltán szerint nincs panda az országban.TV + BulvárOrigoNem adta fel a reményt Charlie: megduplázta ellopott autójának nyomravezetői díjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150326-charlie-megduplazta-ellopott-autoja-megtalalojanak-nyomravezetoi-dijat.htmlEddig egymillió forintot ígért annak a népszerű magyar zenész, aki megtalálja a múlt héten ellopott 20 milliós luxusjárgányát. A rendőrök egyelőre nem találják a tettest.TV + Bulvár--Aleska Diamond: "Soha nem volt egyéjszakás kalandom, ennél többre tartom magamat"http://www.life.hu/bulvar/20150324-aleska-diamondpornosztar-celeb-vagyok-ments-ki-innen-nem-volt-egy-ejszakas-kalandja.htmlŐszinte beszélgetés Aleska Diamonddal, aki nem akarja letagadni pornós múltját. Visszatérne az eredeti nevéhez, amit elkezdhetünk ízlelgetni: ő Sáfrány Emese.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huGesztesi Károly: „Claudia az egyetlen, aki megmenthetné az életem"http://www.life.hu/bulvar/20150326-gesztesi-karoly-szinesz-bevallotta-ha-alkoholproblemai-lennenek-volt-felesegehez-liptai-claudiahoz.htmlA színész először szólalt meg, mióta befejezte munkáját a Jóban Rosszban sorozatban. Gesztesi Károly leszögezte, nem alkoholista, és ha gondban lenne, Liptai Claudiához fordulna.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.