Berki Krisztián kétségtelenül az egyik legmegosztóbb magyar celeb. Hatalmas a rajongótábora, de sokan vannak, akiknek kinyílik a bicska a zsebében nyilatkozatai és televíziós megjelenései kapcsán. 

Krisztián most a Borsnak mesélt arról, hogy odavannak érte a nők. Annak pedig kifejezetten örül, hogy az Éden Éjjel-beli műsorvezetőtársa, Cinthya Dictator is jó pasinak látja. "Azt tudtam, hogy alfahím vagyok, és ez újabb bizonyíték, hogy számára is én testesítem meg korunk férfiideálját. Bár elég leegyszerűsített kép él benne a férfiakról..." - nyilatkozta és hozzátette: "Nincsen egyértelmű nőideálom, pláne nem külsőségek tekintetében, ahogy példaképem sincs. A klasszikus 90-60-90-ben sem hiszek. A sportos-okos kettősségben hiszek inkább." 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Többször elmondtam már, hogy nem bízom a nőkben. A nő lehetôség arra, hogy gyereked legyen. Lehet mondani, hogy Berki nőgyűlölő, meg hasonlók, de ez akkor is tény. Szerencsés esetben van fizikai vonzalom, de akkor is csak egy eszköz, hogy legyen egy gyermeked" - jelentette ki, mint ahogyan azt is, mostanában biztosan nem házasodik meg, annak ellenére, hogy monogámnak tartja magát.