Ilyen még nem volt az Éden Hotelben: szerelmespár költözik be a játékosok közé

Aranypart Aranypart Ádám Éden Hotel 3 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotelbe egy nap különbséggel ketten költöznek be. De nem akármilyen lakók érkeznek! A két új játékos az életben is egy párt alkot, ráadásul a párocska egyik felét már láthattuk a tévé képernyőjén. 

A volt bikini-reality, az Aranypart szereplője, a drogokkal fényképezkedő Ádám hozza magával a barátnőjét is a játékba. Az Éden Hotel eddigi szériáiban sosem volt példa arra, hogy a való életben is egy párt alkotó játékosok is harcba szálljanak a fődíjért. Az új szereplő, Ádám már üzent is az ellenfeleinek. "Nem tudom, hogy kik vagytok, de érkezem, és sokáig bent fogok maradni!"

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy egy kis csavar lesz azért a játékban. Hétfőn minden kiderül.

Önfeledten pancsol Éden Beushttp://www.life.hu/bulvar/20150329-az-eden-hotel-jatekosa-beus-puceran-mutatta-meg-bajait.htmlAz Éden Hotel egyik legújabb lakója simán ledobja a kamerák előtt a textilt és mutatja meg testét a valóságshow nézőinek. TV + BulvárOrigoBerki Krisztián: "Én testesítem meg korunk férfiideálját" - "A nő egy eszköz, hogy legyen egy gyermeked"http://www.life.hu/bulvar/20150329-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-ferfiidealnak-tartja-magat.htmlBerki Krisztián kétségtelenül az egyik legmegosztóbb magyar celeb. Hatalmas a rajongótábora, de sokan vannak, akiknek kinyílik a bicska a zsebében nyilatkozatai és televíziós megjelenései kapcsán. TV + Bulvár--Sebestyén Balázs beszólt Bochkornakhttp://www.life.hu/bulvar/20150329-sebestyen-balazs-beszolt-bochkor-gabornak-amikor-az-visszatert-a-radiozashoz-a-music-fm-re.htmlFotó: Hajdú D. András - OrigoSzebeni István még ódzkodik a szülőszobátólhttp://www.life.hu/bulvar/20150327-szebeni-istvan-meg-bizonytalan-bemegy-e-a-szuloszobaba-felesege-anita-majusban-szul.htmlHamarosan édesapa lesz Szebeni István, akinek párja, Anita májusra várja a kis Patrikot. TV + Bulvár--"Jó gazdag Evelin, a Gáspár"http://www.life.hu/bulvar/20150329-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-gaspar-evelin-toth-gabi-vv-dori-lang-gyorgyi-bochkor-gabor-zalatnay.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--Először él nővel a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150327-pasztor-tibor-az-rtl-klub-baratok-kozt-robija-eloszor-el-egy-novel-egyutt.htmlPásztor Tibor, a Barátok közt kőkemény üzletemberét, Schneider Róbertet, Nóra új párját alakítja a sorozatban. A sármos színész annak ellenére lett sikeres a pályán, hogy nem vették fel a Színművészeti Egyetemre.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.