Sokkoló! Emberarcú bárány született

bárány ember furcsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dagesztánban látott napvilágot az egyik legfurább szerzet, az emberarcú bárány. 

Genetikai károsodással született a bárány, amit a LiveLeak felvételén láthatunk. Az állatnak olyan, mintha emberi arca lenne, a károsodás miatt kevesebb az esélye az életben maradásra, mint testvéreinek, de úgy tűnik, anyja nem hagyja magára.

Sokkoló videó következik.

Útmutató az udvarias kakiláshoz - Így végezd a dolgod a pasid lakásában http://www.life.hu/news/20150330-tippek-igy-kakilj-udvariasan-a-pasidnal-a-munkahelyen-repulon.html Nem kellene, hogy gondot okozzon, ha arra kerül sor, hogy nagydolgodat kell végezned szerelmed lakásán, de sokan mégis stresszelnek rajta, ugyanúgy, mint az irodai vécé használatán is. Tippjeinkkel soha többet nem fogsz ezeken izgulni! News Thinkstock Nincs többé Banderas Melanie Griffith karján http://www.life.hu/news/20150330-melanie-griffith-szineszno-eltavolittatta-tetovalasat-amin-volt-ferje-neve-volt.html Hűha, mi az a nagy ragtapasz Melanie Griffith karján, talán megsérült az edzésen? Nem, a színésznő valami egészen mást fedett el. News Northfoto Jön a hülye járások napja! http://www.life.hu/news/20150327-facebookon-lehet-csatlakozni-a-hulye-jarasok-napja-esemenyhez.html Ha vicces kedvedben ér a bolondok napja, menj a Deák térre, és mutasd meg, milyen hülyén tudsz járni! Jön a hülye járások napja. News Thinkstock Újabb légi probléma! Barcelonában kényszerleszállást hajtott végre egy A320 repülő http://www.life.hu/news/20150326-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-barcelonaban-egy-a320-airbus-repulogep.html A Vueling spanyol fapados légitársaság gépe csütörtök délelőtt hajtott végre kényszerleszállást a barcelonai El Praton. Ugyanolyan típusú, A320-as géppel, mint az Alpokban lezuhant repülő. News Thinkstock Így éli most életét Natascha Kampusch, a 8 évig fogvatartott nő http://www.life.hu/news/20150326-az-elrabolt-osztrak-no-natascha-kampusch-szabadulasa-utan-het-evvel-eleterol-beszelt.html Natascha Kampuscht tízévesen rabolta el és majdnem kilenc évig tartotta fogva egy férfi. A nő két évig nem mutatkozott nyilvánosan, most pedig az osztrák ORF televízióban mesélt életéről. News AFP Mérföldkövek, amik meghatározzák egy nő életét http://www.life.hu/news/20150324-meghatarozo-eletkorok-egy-no-eleteben.html Állítólag 34 évesen a legboldogabbak a nők, hatvan felett pedig heti egynél többször is szexelnek, nem úgy, mint negyven körül. Egy friss kutatásból kiderült, melyek a meghatározó életkorok nőknél. News Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.