Bréking! Megtalálták a másodpilóta földi maradványait

Forrás: MTI/AP/Laurent Cipriani -
pilóta vizsgálat holttest földi maradvány DNS áldozat katasztrófa Germanwings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyot lendíthet a Germanwings-repülőgép katasztrófa okának kiderítésében, hogy a roncsok között megtalálták a másodpilóta földi maradványait.

Az Airbus A320-as áldozatainak azonosítása folyamatosan folyik a DNS-vizsgálatok segítségével. Eddig 78 ember személyazonosságát állapították meg. A brit Telegraph beszámolója szerint a szakértők folyamatosan dolgoznak azon, hogy azonosítsák a roncsok között felfedezett 600 emberi testrészt. Köztük van a másodpilótáé, Andreas Lubitzé is, amelyet magasan a hegyoldalban találtak meg – írja az Origo.hu.

Forrás: MTI/AP/Laurent Cipriani

Ez történt eddig

A legtöbb bizonyíték arra utal, hogy Andreas Lubitz másodpilóta szándékosan vezette a földnek a Germanwings-gépet, amely 150 emberrel a fedélzetén zuhant le a francia Alpokban. Miért lett öngyilkos, és miért vitt magával sok más embert is a halálba Andreas Lubitz, a Germanwings-gép másodpilótája? Ilyen és ehhez hasonló kérdések, és az ezekre való válaszok foglalkoztatnak most mindenkit. Napról napra új információk látnak napvilágot az ügyben, amelyek csak icipici részei lehetnek az igazságnak. Talán a megtalált testrészekből még több részlet derül ki, például, hogy fogyasztott-e alkoholt vagy kábítószert a pilóta a tragédia napján.
Útmutató az udvarias kakiláshoz - Így végezd a dolgod a pasid lakásábanhttp://www.life.hu/news/20150330-tippek-igy-kakilj-udvariasan-a-pasidnal-a-munkahelyen-repulon.htmlNem kellene, hogy gondot okozzon, ha arra kerül sor, hogy nagydolgodat kell végezned szerelmed lakásán, de sokan mégis stresszelnek rajta, ugyanúgy, mint az irodai vécé használatán is. Tippjeinkkel soha többet nem fogsz ezeken izgulni!NewsThinkstockCudar napok vár ránk – jön a zimankóhttp://www.life.hu/news/20150330-idojaras-huvos-cudar-napok-varnank-rank-jon-a-szel-eso-ho-a-front-erzekenyeknek-fajhat-a-feje.htmlHűvös szél, hóesés és frontok sokasága vár ránk az elkövetkező héten. Mindenkinek ajánlott felvérteznie magát a fejfájás és a vérnyomás-ingadozás ellen.News--Utórengések várhatók Miskolconhttp://www.life.hu/news/20150330-utorengesek-varhatoak-miskolcon-a-vasarnap-tortent-foldrenges-utan.htmlSajnos a vasárnapi miskolci földrengésnek vannak utóhatásai, az eddigi legnagyobb utórengés 3-as erősségű volt.NewsOrigoNincs többé Banderas Melanie Griffith karjánhttp://www.life.hu/news/20150330-melanie-griffith-szineszno-eltavolittatta-tetovalasat-amin-volt-ferje-neve-volt.htmlHűha, mi az a nagy ragtapasz Melanie Griffith karján, talán megsérült az edzésen? Nem, a színésznő valami egészen mást fedett el. NewsNorthfoto3,5 milliárdot nyerhetsz most a lottónhttp://www.life.hu/news/20150329-az-e-heti-lotto-otos-harom-es-fel-milliardot-hozhat.htmlEz a pénz a második az eddigi legmagasabb összegek között az ötös lottó történetében.News--Taylor Swift is ott van a világ legnagyobb vezetői közötthttp://www.life.hu/news/20150327-taylor-swift-is-ott-van-a-vilag-legnagyszerubb-vezetoi-kozott-a-fortune-magazin-listaja-szerint.htmlA Fortune magazin idén másodszor állította össze a „World's Greatest Leaders," vagyis a világ legnagyszerűbb vezetőinek listáját, aminek hatodik helyére a szemtelenül fiatal énekesnő került.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.