Vendéglátósnak állt az X-faktoros Csordás Ákos

Forrás: WhyNotCafé -
Csordás Ákos vendéglátás X-Faktor tehetségkutató RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csordás Ákos, a 2013-as X-Faktor felfedezettje úgy döntött, hogy énekesi karrierje mellett a vendéglátásba is belekóstol. Már egy éve dolgozik pultosként.

Csak zenélésből nem lehet megélni, még azoknak is nehézséget okoz, akik megnyerték valamelyik tehetségkutató versenyt. Nem az egykori x-faktoros az egyetlen, aki álmai mellett vendéglátózással próbál meg boldogulni.

Csordás Ákos Forrás: WhyNotCafé

"Teljesen felfordult az életem. Végérvényesen Pestre költöztem, jelen pillanatban minden a fővároshoz köt, itt dolgozom, itt stúdiózom, vannak fellépéseim, ide járok suliba, szóval minden Pesten van, kivéve a családom, akik nagyon hiányoznak az életemből.

Az elmúlt időszakban készültek saját dalok, most is éppen a lemezemen dolgozom, valamint elkészült a videoklipem és néhány nappal ezelőtt fejeztük be egy új klip forgatását. Sokan megismernek az utcán, autogramot kérnek, amit a mai napig nem szoktam meg. A mindennapi pörgésben kevés időm jut a magánéletre, de kárpótol, hogy azt csinálhatom, amit szeretek" - mondta Ákos, aki egyike azoknak a hírességeknek, akik az éneklés mellett nem nézik le a kétkezi munkát sem.

"A továbbiakban is az a célom, hogy egyre több saját dalom és klipem legyen, de itthon nem könnyű érvényesülni a számtalan tehetségkutató miatt. Hatalmas alázat és szorgalom kell ahhoz, hogy valaki feljebb jusson a ranglétrán. Bár nem adom fel az álmaim és mindig is énekelni szeretnék, muszáj mással is foglalkoznom.

A kávézóba, ahol dolgozom, az éneklés hozott, néhány kedves ismerősömmel mentünk karaoke-zni és megismerkedtem a tulajdonossal. Az egyik pultos pont akkor mondott fel, én pedig bejöttem próbanapra. A beosztásom, hála a főnökömnek nagyon rugalmas és ez segít, hogy ne kelljen hanyagolni az éneklést, mert nekem a zene az életem, semmiért nem hagynám abba" - tette hozzá az X-Faktor felfedezettje, akit Danics Dóra ejtett ki a műsorból a párbaj során.

Csendben lett 16 éves Tóth Andi, az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/bulvar/20150121-toth-andi-az-x-faktor-gyoztese-betoltotte-16-eletevet-a-csaladjaval-unnepelt.htmlNem csapott nagy bulit 16. születésnapja alkalmából Tóth Andi, akit a családja személyesen köszöntött fel, a közösségi oldalon pedig több százan gratuláltak neki.TV + Bulvár--Mi már tudjuk, ki lesz a 2015-ös X-Faktor műsorvezetőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141210-olvasoi-szavazas-arrol-kit-szeretnenek-az-x-faktor-2015-musorvezetojenek.html2015-ben újra lesz X-Faktor, így felmerül a kérdés: ki lesz vajon a műsorvezető? Mi már tudjuk. Ti árultátok el nekünk.TV + BulvárOrigoDúl a szerelem az X-Faktor két énekese között http://www.life.hu/intim/20150205-jakab-peter-izabella-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-es-a-spoon-zenekar-marcija-kozott-meg-mindig.htmlÁllítólag még mindig dúl a szerelem Jakab-Péter Izabella és a Spoon zenekar Marcija között. Bella hamarosan Budapestre költözik, hogy többet lehessen kedvesével.Intim--Visszaéltek az egykori x-faktoros nevévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150306-toth-marci-a-rtl-klub-x-faktor-enekesenek-nevevel-visszaeltek-es-hirdeteseket-adtak-fel-a-neveben.htmlAz X-Faktor egykori énekesének vicces vagy haragos kedvű ismerőse álhirdetést adott fel Tóth Marci nevében, akit emiatt öt percenként hívogattak a lányok.TV + BulvárOrigoKivizsgáltatja magát Danics Dórahttp://www.life.hu/drlife/20150310-danics-dora-xfaktor-gyoztes-italaba-partidrogot-tettek-az-enekesno-vervetelre-megy.htmlDanics Dóra a minap a Facebookján osztotta meg, hogy mennyire pórul járt egy éjszakai szórakozóhelyen. Dr. Life--Drogot kevertek Danics Dóra italábahttp://www.life.hu/bulvar/20150308-drogot-kevertek-danics-dora-italaba-az-enekesno-az-x-faktor-4-szeriajaban-gyozott.htmlSokkoló történetet osztott meg közösségi oldalán az X-Faktor 4. szériájának győztese. TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoHoppá! Erotikus fotón pózolt az x-faktoros Jakab-Péter Izabellahttp://www.life.hu/bulvar/20141117-jakab-peter-izabella-az-rtl-klub-x-faktornak-enekesnoje-erotikus-foton-pozolt-egy-fotozas-kedveert.htmlAz X-Faktor legszexibb és egyben legszendébbnek tartott énekeséről egy sokat sejtető művészi fotó került elő.TV + BulvárOrigoHoppácska! Kiszel Tünde lovagja volt a balhés x-faktoroshttp://www.life.hu/bulvar/20140926-kiszel-tunde-lovagja-volt-a-balhes-x-faktoros-horcher-laszlo.htmlNicsak, mi derült ki az X-Faktor-válogatón, majd az R-Go koncertén botrányosan viselkedő Hörcher Lászlóról!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.