Nyugalmat kér zaklatóitól Gombos Edina

Fotó: TV2 -
Nyugalom terhesség TV2 újságíró szülés Gombos Edina kórház zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője hétfőn adott életet második gyermekének. Gombos Edinát azóta folyamatosan keresik, ő pedig közösségi oldalán kért mindenkit, hagyják békén.  

Gombos Edina nehéz, egyben örömteli időszakon van túl, hiszen nem telt könnyen betegségekkel megspékelt második terhessége. A műsorvezetőt mióta hétfőn életet adott kisfiának, nem hagyják békén a kórházban az újságírók, ezért nyilvánosan üzent zaklatóinak.

Fotó: TV2

„Mindenkitől türelmet, megértést szeretnék kérni! Most leginkább nyugalomra van szükségem, szeretnék arra összpontosítani, ami a legfontosabb nekem. Sajnos újságírót kellett elküldeni a kórház szülészetéről, ahová minden tiltás ellenére 'befúrta magát', hogy a kismamáktól információhoz jusson rólam. Fotósok járkálnak az ajtóm előtt, hangoskodnak, és próbálnak képet csinálni rólam. Kinyomozták a családtagjaim telefonját és most már nemcsak engem hívogatnak percenként, hanem őket is zaklatják. Egyszerűen leírhatatlan a tapintatlanság, ahogy hozzáállnak a dolgokhoz. Egy valamit tudok ígérni, mindenki tájékoztatva lesz, amikor én úgy érzem, hogy eljött az ideje. Addig felesleges minden próbálkozás, mert senki és semmi nem lehet fontosabb a csoda megélésénél!" – írta a közösségi oldalán Edina.

Nyugi, nem csak a ValóVilág-szereplőkből lesznek énekesekhttp://www.life.hu/bulvar/20150331-eden-apolka-az-eden-hotel-3-volt-jatekosa-enekesno-akar-lenni.htmlAz Éden Hotel 3 legutóbb kiesett játékosa hírnevét kihasználva karrierjét építgeti, és ő is énekesnő szeretne lenni, ahogy sok másik valóságshow-szereplő is. TV + BulvárOrigoÉden Ádám máris melleket kapott az arcábahttp://www.life.hu/bulvar/20150331-eden-adam-az-aranypart-korabbi-jatekosa-es-az-eden-hotel-3-jelenlegi-jatekosanak-eden-beus-tancolt.htmlAz Aranypart című műsorban megismert Ádám ugyan a barátnőjével költözik be, de már az első estén, míg az asszonyka a hotelen kívül tartózkodik, az új fiú máris Beus melleit élvezhette egészen közelről. TV + Bulvár--Nem kap az anyai örökségből Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20150331-gyozike-nem-kap-edesanyja-oroksegebol.htmlA Győzike édesanyjának halála utáni történések meglepő fordulatot vettek. A showman ellen fordult az egész rokonság. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKamuszakítás után újra együtt van párjával Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/bulvar/20150330-jennifer-lopez-enekesno-szineszno-ujra-egyutt-van-fiatal-pasijaval-casper-smarttal.htmlJennifer Lopez bemutatta, hogyan lehet a legkönnyebben visszaszerezni az exet: úgy, hogy igazából ki sem dobjuk.TV + Bulvár--Orosz Barbara: "A bennem élő maszkulin én jelenleg mindent ural"http://www.life.hu/bulvar/20150330-orosz-barbara-mar-csak-kivulrol-no-belulrol-egy-ferfi-interju.htmlRégóta nem adott interjút Orosz Barbara, akit a Gozsdu udvar egyik új kávézójában sikerült szóra bírnunk. A dögös műsorvezető teljesen megváltozott az elmúlt években.TV + Bulvár--Berki Krisztián: "Én testesítem meg korunk férfiideálját" - "A nő egy eszköz, hogy legyen egy gyermeked"http://www.life.hu/bulvar/20150329-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-ferfiidealnak-tartja-magat.htmlBerki Krisztián kétségtelenül az egyik legmegosztóbb magyar celeb. Hatalmas a rajongótábora, de sokan vannak, akiknek kinyílik a bicska a zsebében nyilatkozatai és televíziós megjelenései kapcsán. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.