Madonna nem bír magával - Botrányosan viselkedett az Ellen Show-ban

Forrás: Northfoto -
Ellen DeGeneres Madonna botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonnát sosem botránymentes élete miatt szerettük. Ezúttal Ellen DeGeneres show-jában verte ki sokaknál a biztosítékot. 

Még csak március van, de Madonna idén már villantott feneket, és hanyatt is esett a színpadon.

Egy teljes hétig szerepelhetett a popdíva a népszerű Ellen Show-ban, de ez nem volt elég neki. Saját nagy létszámú sminkes és fodrász csapatát semmiképp nem volt hajlandó a műsor szépítészeire cserélni, minden egyes fotót meg akart nézni, és csak a jóváhagyásával tehették közzé. Sőt, a pop nagyasszonya még ahhoz is ragaszkodott, hogy az ő speciális kérései alapján készüljön el a forgatókönyv is.

Forrás: Northfoto

Sokaknak az is szemet szúrt, hogy Madonna látványosan flörtölt a nála több mint 30 évvel fiatalabb Justin Bieberrel, aki szintén a műsor vendége volt.

Egyébként a forgatások után az énekesnő udvariasan megköszönte a személyzetnek, hogy kedvesen viselkedtek vele, bár a személyzet arcán állítólag nem volt túl őszinte a mosoly, és alig várták, hogy vége legyen a forgatásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.