pornószínésznő fotó Fem3Café Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pornószínésznő, megmutatta gyermekkori fotóit, így megleshettük, hogyan nézett ki kislány és tinikorában Aleska.

Aleska Diamond, aki mostanság, Sáfrány Emeseként említi magét és légtornászként próbál érvényesülni, a Fem3Café adásban elmesélte, gyermekkorában a fiús dolgokat imádta, ezért kismotorral szelte az utcákat, és autókkal játszott.

Aleska nagyinterjú

„Nem engedem magamhoz közel azokat az embereket, akik a múltam miatt érdeklődnek irántam. Aki engem szeretne megismerni, az Emesét kap. Szerintem illetlen lenne, ha a magánéletben művésznéven mutatkoznék be"mesélte a Life.hu újságírójának Aleska.
Baukó Éva beszólt Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-bauko-eva-az-rtl-klub-valovilag-egykori-szereploje-beszolt-berki-krisztiannak-a-tv2-eden-hotel.htmlÉva dühödten reagált Berki Krisztián azon kijelentésére, miszerint a nő csak egy eszköz, hogy a férfinak gyermeke lehessen.TV + Bulvár--Sarka Kata megissza a pisijét?http://www.life.hu/bulvar/20150401-sarka-kata-bozsek-mark-cserpes-laura-kulcsar-edina-nem-innak-meg-a-vizeletuket.htmlSarka Kata, Bozsek Márk, Cserpes Laura és Kulcsár Edina a Life.hu ripoirterének elmondták, milyen messzire mennék el a szépségükért. A placentarántottáról és vizeletivásról az alábbi videóben mesélnek:TV + Bulvár--Bajor Imre özvegyét Ildikót a színész barátai támogatjákhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-bajor-imre-elhunyt-szinesz-ozvegyet-ildikot-a-szinesz-baratai-verebes-istvan-juszt-laszlo-heilig.htmlA nyolc hónapja elhunyt színész özvegye, nem maradt magára, mert lelkileg és anyagilag is mellette állnak Bajor Imre hű barátai.TV + Bulvár--Frei Tamás 100 milliót bukhat könyvei kapcsánhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-frei-tamas-iro-egykori-musorvezeto-100-milliot-bukhat-ulpius-konyvkiado-bukasanak-kapcsan.htmlA múlt héten becsődölt Ulpius könyvkiadó bukásának legnagyobb vesztese Frei Tamás lehet.TV + Bulvár--Berki Krisztián lebukott – sufniban él Amerikábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-berki-krisztiannak-a-tv2-eden-hotel-musorvezetojenek-amerika-otthon-egy-sufni.htmlRátaláltak a celebkirály amerikai otthonára, ami nem igazán váltotta valóra a hozzá fűzött mesét.TV + Bulvár--Külföldön kezdhet új életet Damu Rolandhttp://www.life.hu/bulvar/20150331-damu-roland-a-tv2-joban-rosszban-egykori-szereploje-a-bortonbol-szabadulas-utan-kulfoldon-kezdhet-uj.htmlA börtönből szabaduló Damut nem sokan várják idekint, de egyik rokona elárulta, ő szívesen látná magánál külföldön.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.