Nem esett messzire az alma a fájától! Az ének iskolája kis tanítványának édesapja a 80-as évek közismert zenekarának volt a gitárosa.

 

Akár modellként is bontogathatná a szárnyait a felsőtárkányi Gyuris Luca, annyira bájos a 15 éves lány, ő mégis inkább édesapja nyomdokaiba lépne. Apukája, Robi a Névtelen Nulla nevű zenekarban zenélt együtt Hevesi Tamással. Jelen volt a Jeremy című dal születésénél is.

„Alapító tagja voltam az együttesnek, utána még két formációt csináltunk Tomival és a testvérével, Imivel.19 évesen abbahagytam a zenélést, orvosi egyetemre mentem, szájsebész lettem. Eleinte hárman, majd egyre többen játszottunk az akkor közkedvelt zenekarban, én énekeltem, gitároztam és dalokat szereztem. Azóta csak hobbyból zenélek, van egy klassz gitárgyűjteményem is. Megbántam , hogy ma már nem csinálom úgy, mint ahogy fiatalon szeretettem volna"- árulta el az apuka, aki Hevesi Tamással azóta is tartja a kapcsolatot.
„Tamás ismeri Lucát, igaz jó pár év eltelt azóta, hogy utoljára látta, akkor a lányom csak 10 éves volt. Énekelni viszont sohasem hallotta.Nemrég beszéltünk, hallotta, hogy bekerült Az ének iskolájába, és biztosított arról, hogy ha kell, szívesen segít neki bármiben.Ám most  a produkció miatt most minden más terv háttérbe szorul, és utána is kell majd a csatorna engedélye, hogy bármibe belekezdjünk. De Tamás mindenben segíteni szeretné a lányomat" - árulta el az egykori zenész, aki szerint kisebbik lánya ugyanolyan művészlélek, mint ő.

Fotó: Tv2

Luca jó gyerek,  tanulni is nagyon szeret, de leginkább művészetek érdeklik. Jelenleg nulladik osztályba jár" – magyarázta Luca édesapja.