Havas húsvét vár ránk – bekeményít az időjárás a hétvégén

Forrás: Thinkstock -
eső húsvéti nyúl húsvéti ünnep havazás időjárás húsvét Szél tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ágyba bekuckózós húsvéti ünnepek várnak ránk a hétvégén, szikrázó napsütéts helyett ugyanis esőt, zivatart és hóesést hoz a nyuszi.

Ami a húsvéti ünnepek időjárását illeti, sajnos az időjósok nem kecsegtetnek sok jóval. Szombaton sok lesz felettünk a felhő és esőre, záporra, az északi hegyekben pedig havas esőre, hózáporra, esetleg kisebb havazásra lehet számítani. Hajnalban többfelé fagyhat, nappal 6-13°C várható. Húsvét vasárnap és hétfőn is hasonlóan kellemetlen időben lesz részünk: helyenként esőre, záporokra, a hegyekben hózáporokra kell számítani. Az északias szél gyakran lesz erős, olykor viharos. Reggelente helyenként fagyhat, délutánonként 5-11°C várható.

Forrás: Thinkstock

A legjobb húsvéti program tehát a pihenés, az olvasás, a filmnézés és a sütés lesz, ugyanis a meleg sütő legalább befűti a lakást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.