A március 24-én történt katasztrófa bizonyára rányomja most a bélyeget a Germanwings-pilótáinak és utasainak hangulatára. Éppen ezért eshetett annyira jól a légitársaság egyik pilótájának az a levél, amelyet egy olyan brit hölgy adott át neki, aki rendszeresen utazik velük Spanyolország és Anglia között a családja és a munkája miatt.

Forrás: Northfoto

Íme a fordítása:

Kedves pilótái a gépnek, akik hazahoztak!

A francia Alpokban nemrég történt tragédia fényében, amelyben 150 ember veszítette életét, szükségét érzem, hogy együttérzésemet fejezzem ki Önöknek. A nap végére mindannyian csak emberek vagyunk, akik a túlélésért küzdenek az élet hullámvasútján. Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen borzasztó esemény, mint amilyen ez is, jobban érinti azokat, akiken olyan nagy a felelősség, amilyen Önökön is, és egy kedves szó, bárhonnan is jött, változtatni tud a dolgokon. Remélem, tovább terjeszti majd az együttérzést és a megértést.

Köszönöm, hogy hazavisznek. Köszönöm, hogy ilyen biztonságosan teszik mindezt. Köszönöm, hogy lehetővé teszik, hogy élhessem az életem Spanyolországban, és hogy időnként a családomat is meg tudjam látogatni Angliában. Önök miatt örülök most annyira, hogy végre viszontláthatom őket. Remélem, hamarosan Önök is találkoznak a családjukkal. Csodálatos repülésem volt, remélem, Önöknek is! Hatalmas dolgot tesznek, és Önök az oka annak, hogy ma este tudok mosolyogni.

Vigyázzanak magukra és hirdessétek a szeretetet!

Szívélyes üdvözlettel,
Bethanie

A kézzel írott levelet a Twitteren tette közzé Jai Dillon pilóta és néhány nap leforgása alatt már több ezren osztották meg. Az eredetit ide kattintvaolvashatod el.