Húsvéti nyuszi lett Péterfy Boriból

Forrás: Facebook/ Péterfy Bori -
koncert húsvét Péterfy Bori Love Band évforduló nyuszi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péterfy Bori a húsvétra és zenekara, az Amorf Ördögök 8 év utáni visszatérő koncertjére hangolódik.

Nyusziként pózol legújabb Facebook-fotóján Péterfy Bori. A színpadon mindig vagány díva egy piros nyolcas kártyát tart a kezében, ami nem véletlen, hiszen zenekara, az Amorf Ördögök 8 év szünet után tér vissza újra a színpadra. Már alig várjuk!

Forrás: Facebook/ Péterfy Bori

Növényi Norbert börtönbe kerülhethttp://www.life.hu/bulvar/20150402-novenyi-norbert-olimpiai-birkozobajnok-bajban-van-egy-adocsalasi-ugy-miatt-bortonbe-kerulhet.htmlAz olimpiai birkózóbajnok bajban van. Növényi Norbert egy adócsalási ügyben hetedrangú vádlott, de egyelőre mindent tagad.TV + Bulvár--"Velünk van baj? A személyünkkel?" - Majka kiakadt, hogy a rádiók nem játsszák a dalaithttp://www.life.hu/bulvar/20150402-majka-dalait-nem-jatsszak-a-radiok-ezert-kiakadt.htmlMajka a Facebookon osztotta meg sérelmeit amiatt, hogy a rádiók nem játsszák a zenéit. A rappert nagyon bántja, hogy mellőzik, ráadásul a jogdíjakat is szívesen fogadná. TV + Bulvár--Hú, de hideg lehetett a teremben, ahol Sarka Kata edzetthttp://www.life.hu/bulvar/20150402-sarka-katanak-atutott-a-mellbimboja.htmlSarka Kata egy napra sem áll le az edzéssel, hiszen közeledik a verseny, amin megméretteti magát. Azonban ma mutatott egy kis extrát is a rajongóknak. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huKözös otthonukat csinosítja a Pikali-Rékasi pároshttp://www.life.hu/bulvar/20150401-pikali-gerda-es-rekasi-karoly-kozos-otthonukat-csinositja.htmlVirágesővel készülnek a tavaszra közös otthonukban Pikali Gerda és Rékasi Károly – az erről árulkodó fotót a Barátok közt sztárja osztotta meg rajongóival a közösségi oldalán. TV + BulvárOrigoSosem látott fotókon Aleska Diamondhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-aleska-diamond-egykori-pornoszineszno-sosem-latott-fotokat-mutatott-magarol-a-fem3cafe-adasaban.htmlAz egykori pornószínésznő, megmutatta gyermekkori fotóit, így megleshettük, hogyan nézett ki kislány és tinikorában Aleska.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSzakított és hazaköltözött Dj Seherezádéhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-szakitott-es-hazakoltozott-romabol-dj-seherezade.htmlEgyre gyakrabban látni itthon Seherezádét, akinek „bázisa” a külföldi dj turnékhoz eddig Róma volt. A szőke bombázó nem csak új munkája miatt tölt egyre több időt a fővárosban, lezárult egy korszak az életében.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.