Árpa Attila az Ulpius csődjének másik nagy vesztese

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
csőd veszteség Árpa Attila Kelemen Anna Keresztes Ildikó ByeAlex Ulpius Frei Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ulpius könykiadó múlt héten bejelentett csődjén sokat bukhatnak a magyar celebek. A botrányról ezúttal Árpa Attila nyilatkozott.

Ahogy azt mi is megírtuk , a Ulpius csődjén Frei Tamás bukhat a legnagyobbat. Mellette azonban még sok magyar celeb érintett az ügyben. A blikk.hu információi szerint ByeAlexszel, Keresztes Ildikóval, Kelemen Annával és Árpa Attilával sem számolt el a kiadó.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Hogy finoman fogalmazzak, nem tartom dicsérni valónak a fizetési moráljukat. Nem utalnak pontosan. Ezért szóltam már korábban az ügyvédemnek, hogy küldjünk nekik felszólítást. A gyerekkönyvem most egy másik kiadónál van, ők havonta elszámolnak, még akkor is, ha öt darabot adtak el belőle" – nyilatkozta a filmrendező-producer.

Bulit szervezett halott kutyájának tiszteletére Miley Cyrushttp://www.life.hu/news/20150402-miley-cyrus-enekesno-bulit-szervezett-floyd-nevu-kutyaja-halalanak-tiszteletere.htmlA sztár teljesen összetört, amikor egy évvel ezelőtt, április 1-jén meghalt a kiskutyája, Floyd. Halálának évfordulójára nagyszabású emlékbulit szervezett.News--Így úszta meg a nemi erőszakot a budapesti nőhttp://www.life.hu/news/20150401-budapesten-akartak-megeroszakolni-egy-not-akinek-vegul-sikerult-elmenekulni.htmlAutóba tuszkolták és meg akarták erőszakolni a gyanútlanul sétálgató nőt, akit Budapesten, a Szerecsen utcában támadott meg egy férfi.News--Újabb titok látott napvilágot Michael Jacksonrólhttp://www.life.hu/news/20150401-michael-jackson-enekesrol-ujabb-titok-derult-ki-russel-crowet-hivogatta-telefonon.htmlDöbbenetes titokra derült fény a napokban a halott popsztárról: Russel Crowe egy interjúban mesélt arról, hogy Michael Jackson évekig telefonbetyárkodott vele, hotelekben hívogatta őt. Pedig személyesen soha nem találkoztak.NewsAFPEnnél szexibbet még nem láttunk: Josh Duhamel meztelenül meditálthttp://www.life.hu/news/20150402-josh-duhamel-szinesz-az-enekesno-fergie-ferje-meztelenul-meditalt-es-ezt-egy-foton-is-megorokitette.htmlAz ismert énekesnő, Fergie férje élvezi, ha a szabadban kitárulkozva, meztelenül, lótuszülésben meditálhat, legalábbis a közösségi oldalára ezt posztolta.News--Megható levéllel köszönték meg az utat egy Germanwings-pilótánakhttp://www.life.hu/news/20150402-meghato-levellel-koszonte-meg-egy-utas-a-germanwings-pilota-munkajat.htmlA március 24-én történt katasztrófa bizonyára rányomja most a bélyeget a Germanwings-pilótáinak és utasainak hangulatára. Éppen ezért eshetett annyira jól a légitársaság egyik pilótájának az a levél, amelyet egy olyan brit hölgy adott át neki, aki rendszeresen utazik velük Spanyolország és Anglia között a családja és a munkája miatt.NewsNorthfotoTragédia! Meghalhatott a kislány, aki fegyvernek hitte a fotós kamerájáthttp://www.life.hu/news/20150403-meghalt-hudea-a-szir-kislany-aki-fegyvernek-nezte-a-torok-fotos-osman-sagirli-kamerajat.htmlA legfrisebb hírek szerint a szír kislány, aki fegyvernek hitte a török fotós, Osman Sagirli kameráját, a háború áldozatául eshetett.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.