A nyílt utcán rabolták el Pordán Petrát

Forrás: Facebook/89,5 Music FM -
emberrablás Pordán Petra Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félelmetes helyzetbe hozták a kollégái a csinos műsorvezetőt, aki nem tagadja, traumaként élte meg a vele történteket.

A minap a nyílt utcán rabolta el egy férfi a feleségét. Ez a valóságból vett történet inspirálta a Music FM munkatársait arra, hogy tudta nélkül az egyik kolléganőjükön, Pordán Petrán nézzék meg, miként is reagál az utca embere, ha akaratán kívül, az orruk előtt tuszkolnak valakit egy furgonba.

A bájos műsorvezető így mesélt az esetről: "A Marina-partnál sétáltam, amikor egy magas, kigyúrt férfi odalépett hozzám, és annyit kérdezett: Te vagy a Petra? Mondtam, hogy igen. Ekkor hirtelen egy másik férfival együtt megfogta a kezemet, a lábamat és betettek egy fehér furgonba, ahol nagyon sötét volt. Csak annyit éreztem, két ember tart, hogy ne kalimpáljak. Nagyon megijedtem, sokkot kaptam. Nem értettem, kik ők, mit akarnak, és miért csinálják ezt velem. Nem szóltak hozzám, az autó elindult... Kiabáltam, sikoltoztam. Csak néhány perc múlva esett le, hogy ez talán egy vicc, mert ezzel a témával fogunk foglalkozni" - nyilatkozta a Borsnak a Music FM műsorvezetője.

Forrás: Facebook/89,5 Music FM

Noha a munkatársak meg voltak arról győződve, Petra jól fogja viselni a nehéz helyzetet, hiszen már régóta próbára teszik a bájos műsorvetetőt, ám a másik kollégája, Bochkor Gábor már nem volt ennyire biztos abban, hogy jó az ötlet ilyen szituációba hozni bárkit is.

"Aggódtam Petráért, hogy ne legyen emiatt lelki sérülése, de a többiek megnyugtattak, hogy rádiósként sok hasonló helyzetbe hozták már, bírni fogja" - mondta Bochkor Gábor. "Nekem viszont lelkiismeret-furdalásom volt, a szervezésben nem is vettem részt. Végül a kollégáimnak volt igazuk, mert a felvételen jól hallhatóan néhány perc múlva már nevetett. Ami megdöbbentő: Budapesten, fényes nappal el lehet rabolni egy embert úgy, hogy senki nem akar beavatkozni. Ez sokkoló volt" - árulta el a rádiós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.