Holnap, azaz húsvét hétfőn szabadul Damu Roland

Fotó: Nagy Attila - Origo -
Damu Roland szabadulás színész börtön Palácsik Tímea elítélt Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövidesen letölti négy és fél éves büntetését Damu Roland. Egészen pontosan holnap, azaz húsvét hétfőn szabadul.

"Roland ugyanott akarja folytatni a színészetet, ahol abbahagyta, de az is biztos, hogy a szabadulását követően bármilyen munkát elvállal majd eleinte. Mosogatónak is elmegy, ha kell" – jelentette ügyvédje, dr. Sebestyén Tamás, aki hangsúlyozta, hogy védence tiszta lappal kezdheti új életét, hiszen a korábbi sajtóhírekkel ellentétben nincsen gyerektartás-tartozása - írja a Blikk.

Fotó: Nagy Attila - Origo

Az ügyvéd elárulta, hogy Damu különlegesnek érzi feltételes szabadlábra helyezésének hétfői dátumát.
"Húsvéthétfő az újrakezdést és a megtisztulást jelképezi, és Roland valóban tisztább emberré vált a kétéves börtön alatt, de nemcsak ez volt rá hatással. Feltett szándéka, hogy visszaszerezze mindazok bizalmát, akik eltávolodtak tőle mind embe­rileg, mind szakmailag. Apaként, férjként és színművészként is bizonyítani akar" – fogalmazott az ügyvéd.

Ügyvédje nem tagadta, Roland az első hetekben rá lesz utalva a nejére, akivel még bebörtönzése előtt ismerkedett meg a pszichiátrián, majd 2013 nyarán házasodtak össze a tiszalöki büntetés-végrehajtási intézetben. Edina számviteli alkalmazottként dolgozik, és megbízik Rolandban, akit korábbi barátnője, Palácsik Tímea 2010-es feljelentése nyomán első fokon hat évre ítélt a bíróság súlyos testi sértés, erőszakos közösülés és személyi szabadság korlátozásának bűntettében, majd ezt négy és fél évre mérsékelték. Végül a példás magaviselete miatt csak két évet és három hetet ült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.