Berki Krisztián élő adásban előkapott százezer forintot a zsebéből

pénz Éden Éjjel Éden Hotel 3 Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt eddig is sejtettük, hogy Berkinek valószínűleg nem két lyukas húszforintos van a tárcájában. Az Éden Éjjelben viszont megmutatta, mennyire mélyre tud nyúlni nadrágja zsebében. 

Az új beköltöző, Gyula barátját faggatta a műsorvezető arról, van-e bármilyen rossz tulajdonsága a fiúnak. Felajánlotta, hogy ad százezer forintot Gyula barátjának, ha akár egyetlen negatív jellemvonását felfedi az új játékosnak, majd lazán előcsapta zsebéből az összeget.

Százezer forint csak fagyipénz

"Nos, engem hallgattak már le, az is lehet, most is lehallgatnak. Ha olyan üzletről van szó, amiről nem lehet telefonban beszélni, az engem biztosan nem érdekel" - Berki Krisztián az üzletről beszélt, és elárulta, mennyi pénzért ad tanácsokat.

Gyula valóban nagyon rendes fiú lehet, hiszen Berki vendége még a kisebb vagyonért sem volt hajlandó semmi rosszat elárulni róla.

"Családot szeretnénk alapítani" - Damu Roland a jövőjét tervezihttp://www.life.hu/bulvar/20150407-damu-roland-bortonbol-szabadulasa-utan-csaladot-szeretne-alapitani.htmlDamu Roland a szabadulása után családjával töltötte a húsvéthétfőt, és feleségével órákon át tervezgették jövőjüket. TV + Bulvár--Jaj, ne! Már csak szerdáig lesz látható Beus az Édenbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150407-eden-beus-megutotte-eden-adamot-ezert-kizarjak-a-jatekbol.htmlAz Éden Hotel igazi IQ-harcosa, Beus úgy felhúzta magát játékostársa megjegyzésén, hogy gondolkodás nélkül ütött, ezért azonnal távoznia kell a játékból. TV + BulvárOrigoKétszer is megnéztük, hogy elhiggyük: A nappaliban pisiltek az Éden-lányokhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-eden-snjezana-es-eden-melanie-az-eden-hotel-3-jatekosai-a-teraszra-pisiltek.htmlNem tudni, mit érezhetett Melanie és Snjezana, akik fogták magukat és a csempére pisiltek, a többi lakó szeme láttára. TV + Bulvár--"Velünk van baj? A személyünkkel?" - Majka kiakadt, hogy a rádiók nem játsszák a dalaithttp://www.life.hu/bulvar/20150402-majka-dalait-nem-jatsszak-a-radiok-ezert-kiakadt.htmlMajka a Facebookon osztotta meg sérelmeit amiatt, hogy a rádiók nem játsszák a zenéit. A rappert nagyon bántja, hogy mellőzik, ráadásul a jogdíjakat is szívesen fogadná. TV + Bulvár--Esténként sírva alszik el, és csak a kutyáival beszélget Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/bulvar/20150402-medveczky-ilona-fel-hogy-leutik-a-penzeert.htmlMedveczky Ilona hónapok óta bezárkózva él, alig beszél valakivel, mostanában csak a kutyáihoz szól, mert tőlük szeretetet kap, az emberektől inkább fél. TV + BulvárOrigoNem kap az anyai örökségből Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20150331-gyozike-nem-kap-edesanyja-oroksegebol.htmlA Győzike édesanyjának halála utáni történések meglepő fordulatot vettek. A showman ellen fordult az egész rokonság. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.