Czibi Norbi  két évvel megszabadult 50 kiló súlyfeleslegtől, ekkor tojásdiétával és futással sikerült elérnie az eredményt. A tojásra azóta rá sem bír nézni, így most ismét szokatlan módszerrel vágott bele a fogyókúrába.

Czibi Norbi hamarosan videoklippel jelentkezik, és hogy minél jobb formában tűnjön fel a kisfilmjében, ismét diétába kezdett. Munkatársunk véletlen futott össze vele egy fogyasztószalonban, ahol nem a hagyományos módon kerül le a fölösleges zsírpárna a testrészekről. 10 centiméteres tűvel robbantják ezeket szét.

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu

 

„Megint  belevágtam a fogyókúrába, ugyanis úgy vettem észre, hogy megint  elfajultak a dolgok a testsúlyommal kapcsolatban. Kaptam egy számomra korábban ismeretlen ajánlatot, megragadtam az alkalmat  és belevágtam, miért  ne próbálnék ki egy új módszert. Tapasztalataim szerint működik, ez lesz a harmadik hét, hogy ide járok és hagyom, hogy 10 cm-es tűket szúrjanak a hasamon a bőrbe. Egy héten kétszer jövök kezelésre, és már az ötödik kiló megy lefelé. Szemmel láthatóan, tűnik el a pocakom, ugyanis a hasi zsírsejtjeim lettek becélozva. A kezelést kiegészítem speciális étrenddel, és még mozgok is, futni járok” - árulta el Norbi, aki korábban tojásdiétával fogyott le.

„Azóta húsvétkor nem tudok tojást enni, maximum sonkát csipegetek. Még egyszer biztosan nem tojásoznék olyan drasztikusan. Április közepére tervezzük a videoklipet, ahhoz szeretnék jobban kinézni, de nem  áll szándékomban a felsőtestemet meztelenül mutogatni. Az előző, 50 kilós fogyásomnál a hasamon a bőr meglazult, nem mutogatnám semmi pénzért. De  gondolkodtam már rajta, hogy azt is rendbe tetetem egy sebésszel. Ezzel csak az a baj, hogy az embereknél úgy csapódik le egy esetleges korrekciós műtét, mint  egy celebfogás. És azt nem szeretném, ha csak ezért beszélnének rólam, én inkább a zenémmel szeretnék a figyelem központjába kerülni”- tette hozzá a az énekes.