Drog miatt nem emlékszik Alonso a balesetre?

Forrás: www.viceroy.es -
Fernando Alonso drog Forma-1 baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig sok rejtély övezi Fernando Alonso balesetét, egy német magazin azonban magyarázatot talált rá, miért nem emlékszik az F1-es pilóta az eset utáni napokra. 

Alonso a barcelonai tesztpályán csapódott falnak titokzatos körülmények között. A pilóta műszaki hibára gyanakszik, de ami a napokig tartó emlékezetkiesését illeti, annak okára a német Auto Motor und Sport magazin találta meg a lehetséges választ.

Forrás: www.viceroy.es

Alonso rögtön a baleset után, majd a pályaorvosnál is nagy mennyiségű altatót kapott. Ezért történhetett meg az, hogy órákig nem volt eszméleténél annak ellenére, hogy csupán agyrázkódást diagnosztizáltak nála.

Micsoda anyósvicc - Rendszeresen belepisilt férje szüleinek teájába a nőhttp://www.life.hu/news/20150403-anyosa-es-aposa-teajaba-vizelt-egy-no-honapokig.htmlEgy indiai nőnek érdekházasságban kellett élnie, és már a házasság elején sem volt fényes a viszonya anyósával és apósával. Nem túl ízléses módon érzékeltette ezt velük. News--Szexi egyetemi tanár lesz Amal Clooney-ból http://www.life.hu/news/20150407-amal-clooney-george-clooney-felesege-a-columbia-egyetem-emberi-jogi-intezetenek-professzora-lett.htmlA katedrán is biztosan lélegzetelállítóan mutat majd George Clooney felesége, aki egy híres New York-i egyetemtől kapott felkérést, hogy a jövő emberi jogi ügyvédjeit oktassa.News--A Mount Everest megmászására készül Török Zsolthttp://www.life.hu/news/20150404-a-mount-everest-megmaszasara-keszul-torok-zsolt-aradi-hegymaszo.htmlTörök Zsolt szombat reggel indul Bukarestből, hogy egy nemzetközi expedíció tagjaként május közepén oxigénpalackkal jusson fel a Föld legmagasabb hegycsúcsára. NewsOrigoÉletveszélyesen omló tűzfal a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky útonhttp://www.life.hu/news/20150403-eletveszelyesen-omlo-tuzfalhoz-vezenyeltek-ki-a-tuzoltokat-a-fovarosi-bajcsy-zsilinszky-utra.htmlA hatalmas szélvihar, amely Budapestet is elérte, jól hazavágta a belvárosi utca egyik tűzfalát. Még a tűoltókat is kivezényelték a helyszínre.NewsOrigoEzért a három csajért bolondul most a világ – Őrületes videóhttp://www.life.hu/news/20150403-ezert-a-harom-csajert-bolondul-most-a-vilag-oruletes-video.htmlA Sketch She trió három percbe sűríti bele a popzene történetének legnagyobb slágereit – nem akármilyen módon.NewsOrigoÁrpa Attila az Ulpius csődjének másik nagy vesztesehttp://www.life.hu/news/20150403-arpa-attila-is-nyilatkozott-az-ulpius-konyvkiado-bukasa-kapcsan.htmlAz Ulpius könykiadó múlt héten bejelentett csődjén sokat bukhatnak a magyar celebek. A botrányról ezúttal Árpa Attila nyilatkozott.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.