A dán királynő nem akarmilyen produkcióval ünnepli a 75. születésnapját: a világhírű magyar csapatot kérték fel ugyanis arra, hogy a királynőnek táncoljon. 

Mióta megnyerte a Britain's Got Talent tehetségkutatót, egyre feljebb ível az Attraction formáció pályája: szerdán este a dán királynő 75. születésnapjára rendezett ünnepséget a magyar társulat nyitja meg. 

Forrás: Attraction Performances

 „Nem ez az első ilyen előkelő felkérésünk, ennek ellenére mégis úgy izgulunk, mintha az első fellépésünk lenne" – mondta a társulat koreográfusa, Szűcs Zoltán, azaz Szücsi a Hír24-nek.

"Mondhatnánk, hogy Las Vegas a csúcs, de nem!
"Én már sok mindenen túl vagyok. Tudom, hogy milyen fent és lent. Amikor megnyertük a versenyt, azon az estén sem csaptunk fékeveszett ünneplésbe, hanem szépen összeszedtük a színpadról az eszközeinket, leültünk az öltözőben, és amíg kint mindenki bulizott, mi arról beszélgettünk, hogy a munka igazán most kezdődik" - Szücsi Szily Nórával beszélgetett. Olvasd el ITT!

"Talán ez érthető is, hiszen Dánia nemzeti műsorát megnyitni óriási megtiszteltetés. A királyi család meghívására érkeztünk Koppenhágába, s annyit elárulhatok, hogy a II. Margit dán királynő születésnapja alkalmából készült, Dánia történetét bemutató műsorunk a királyi himnuszra épül."