Bicskey Lukács család tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karakteres arcú színészre az utolsó éveiben ismét rátalált a szerelem, és gyermek is született a kapcsolatból.

Mint ahogy tegnap arról hírt adtunk, szerda hajnalban 53 évesen elhunyt Bicskey Lukács, akit a nézők többek köz az Argo című filmből, a Barátok közt-ből, valamint az Újszínházból is ismerhetnek. Lukács halálos kórral küzdött, ami mindössze fél év alatt legyőzte az erős férfi szervezetét. Mint kiderült, élete utolsó éveiben nem csupán a karrierje, a magánélete is sikeresen alakult. A színésznek két nagylánya volt már, amikor ismét rátalált a szerelem Pethő Kincső személyében, akit feleségül is vett. A színész utolsó éveit a most négyéves kislánya, Mira Rasdi ragyogta be.

Forrás: InterCom

„Minden gyermekem szerelemből született, egyiküket sem terveztük. Mivel a szerelem jelen van a mindennapjaimban, csupán a gólyán múlik, mikor jön újra. Évától született a két nagylányom, Lili és Zsófi, majd szerelmes lettem Kincsőbe, a feleségembe, aki nagypapakoromra megajándékozott Mira Rasdival, aki majdnem annyi idős, mint a nagylányom kislánya, Johanna” – nyilatkozta korábban a Blikknek Bicskey Lukács.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.