Szem nem maradt szárazon Az ének iskolájában! Szulák Andi könnyekre fakadt

Fotó: Tv2 -
Hajós András tanuló Az ének iskolája Szulák Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda felvételi! Megkönnyezték a tanárok a 12 éves diákot, akinek szintén nem maradt szárazon a szeme. A súlya miatt az iskolájában bántott kiskamaszt végre nem bírálták, hanem dicsérték. 

A 12 éves Németh Dávid mindent beleadott a felvételijébe, és produkciója könnyekre fakasztotta a szigorú tanárokat. A kissrác tiszta, csengő hangja mellé a lelkét is beletette a felvételire választott dalba. Az érzékeny lelkű kiskamaszt, elmondása szerint, túlsúlya és egyedi öltözködési stílusa miatt gyakran bántották az iskolában, míg Az ének iskolájában csak elismerő szavakat kapott a közismert művészektől, az osztályfőnököktől. Mindenkit megérintett lelke, Szulák Andi egyenesen a könnyeit törölgette.

Fotó: Tv2

„Az összes hited és bizalmad benne volt ebben a dalban. Milyen érzés, ha nem szidnak?” – kérdezte Szulák Andrea, majd harciasan hozzátette. „Szandi porig fogja alázni azokat, akik bántottak.”

Hajós András azonnal magára ismert a bántott kiskamaszban, feltörtek rég elfeledett emlékei.

„Kiskamaszként hasonlóan éltem az életemet, láttál volna 12 évesen” – szakadt ki Hajósból a beismerés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.