Hatalmas vérengzés a tárgyaláson - Több embert megöltek a bíróságon

Forrás: AFP -
gyilkosság halál Milánó tárgyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ámokfutó három embert ölt meg egy milánói bíróságon. 

A svájci Blick magazin szerint egy Giovanni Canzio nevű férfi az elkövető, aki ellen csődeljárás indult nemrég, és ezért kellett megjelennie a bíróságon.

Az ámokfutó megölte a bírót, saját ügyvédjét, egy tanút, illetve még valakit súlyosan megsebzett, akiről egyelőre nem tudni, milyen szerepe volt az ügyben. De rajtuk kívül még több embert is megsebesített.

Forrás: AFP

Az első áldozat a férfi ügyvédje volt, akit akkor lőtt szíven, amikor az visszaadta a tárgyalás alatt a mandátumát. Ekkor a bíró elkezdett menekülni, a gyilkos pedig utána ment, és vele is végzett az irodájában.

Az Origo részletesen közvetíti a történéseket.

Amanda Seyfried stewardessnek állt http://www.life.hu/news/20150409-amanda-seyfried-legiutaskiseronek-allt-egy-los-angelesbe-tarto-gepen.htmlAmanda Seyfriedről nagyon cuki hír látott napvilágot. A színésznő egy New Yorkból Los Angelesbe tartó járaton besegített a stewardesseknek, és minden utast sütivel kínált.News--Végül is kipucolta Kim Kardashian Paris Hilton WC-jét?http://www.life.hu/news/20150409-kim-kardashian-kipucolta-paris-hilton-wcjet.htmlKim Kardashiant, mielőtt a világ egyik leghíresebb celebjévé vált volna, Paris Hilton ugráltatta a reality műsorában. Az internet pedig szereti újra és újra felkapni a popókirálynő pályájának ezt a sanyarú kezdetét.News--Elképesztő! Magyar honlapokat hackelt meg az Iszlám Államhttp://www.life.hu/news/20150409-az-iszlam-allam-magyar-honlapokat-tort-fel.htmlEgy iszlámista fegyveres fotója és egy "I love IS", azaz "Szeretem az Iszlám Államot" felirat fogadta a Bács-Kiskun megyei Zsana község honlapjára látogatókat. NewsThinkstockSokkoló! Fejbe lőtte magát egy beteg egy budapesti kórházbanhttp://www.life.hu/news/20150409-fejbe-lotte-magat-egy-beteg-egy-budapesti-korhazban.htmlSzerda este egy budapesti kórház sürgősségi osztályán főbe lőtte magát az egyik beteg. Több rendőrautó is érkezett a kórházba. NewsThinkstockEz ám a címlap! A First Lady-vel pózolt Sarah Jessica Parker és Kerry Washingtonhttp://www.life.hu/news/20150408-sarah-jessica-parker-michelle-obama-es-kerry-washington-egy-cimlapon-pozoltak.htmlHogyan került egy címlapra a két színésznő és a First Lady? Az amerikai Galmour magazin megtalálta a közös kapcsolódási pontot közöttük.News--Károly herceg és Kamilla 10 éve házasokhttp://www.life.hu/news/20150408-karoly-herceg-es-kamilla-10-eve-hazasok.htmlKároly herceg és Kamilla immár 10 éve házasok. Ennyi idő kellett ahhoz is, hogy a közvélemény elfogadja ezt a szerelmet, és a britek Kamillát ne Diana ellenségének lássák.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.