Kalória, tanulás, lábak - Mit jelentenek igazából ezek a szavak?

Forrás: Thinkstock -
szavak jelentés vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden szónak van legalább egy jelentése, de van, hogy ezzel nem is pontosan azt fejezzük ki, amit eredetileg mondani szeretnénk. Íme, néhány vicces megoldás! 

Összeállításunkban eláruljuk, hogyan lehetne definiálni egy-egy szót, ha a való életből vett példákkal kellene illusztrálni jelentésüket.

Szegénység: Akkor vagy szegény, amikor túl sok hónapod van még a pénzed végéig.

Kalória: A kalóriák azok a kis lényeg, akik a szekrényedben élnek, és éjszaka kisebbé alakítják a ruháidat.

Forrás: Thinkstock

Szinoníma: Azok a szavak, amiket akkor használsz, ha nem tudod, hogy írják helyesen azt, ami eredetileg eszedbe jutott.

Tanulás: Internetezés, tévézés, nassolás egy, a közelben kinyitott könyv mellett.

Láb: Eszköz a lakásban elszórt szúrós tárgyak megtalálására.

Osztálytalálkozó: Az az esemény, ahol 10 másodperc alatt rájössz, miért is nem akartad látni ezeket az embereket 10 évig.

Caramel latte macchiato: Olasz kifejezés arra, hogy indokolatlanul sokat fizettél egy tejeskávéért.

Mobiltelefon: Egy eszköz arra, hogy kevésbé tűnj magányosnak, ha nyomkodod a buszmegállóban.

Csoportmunka: Az idő, ami alatt te lazulsz, míg a csapattársak keményen gondolkodnak.

Otthon: Az a hely, ahol a wifi automatikusan csatlakozik.

Döbbenetes! Megölte apját a sorozatsztárhttp://www.life.hu/news/20150408-orhan-simesk-az-ifju-ara-cmu-sorozat-sztarja-megolte-apjat.htmlEgész Törökországot megrázta a hír, hogy Orhan Simsek megölte az édesapját. A színész bipoláris zavarokkal küzd. News--Király produkció! A dán királynő születésnapján lép fel az Attractionhttp://www.life.hu/news/20150408-az-attraction-magyar-arnyekszinhaz-a-dan-kiralyno-szuletesnapjan-lep-fel.htmlA dán királynő nem akarmilyen produkcióval ünnepli a 75. születésnapját: a világhírű magyar csapatot kérték fel ugyanis arra, hogy a királynőnek táncoljon. NewsOrigoKanye West megúszta a börtönbüntetésthttp://www.life.hu/news/20150408-kanye-west-peren-kivul-megegyezett-es-meguszta-a-felfuggesztett-bortonbuntetest.htmlKanye West még két évvel ezelőtt a repülőtéren tepert le egy lesifotóst, akinek tönkretette az igencsak drága kameráját. Mostanra sikerült megegyezniük. News--Az egész internet odavan ezért a bús tekintetű férfiérthttp://www.life.hu/news/20150408-ferfi-aki-egy-percre-sem-volt-boldog-nyaralason.htmlKevin Blandford az összes tipikus nyaralós fotót elkészítette magáról Puerto Ricóban, azonban egyetlen fotón sem húzódik mosolyra a szája. Miért? Készülj a legcukibb indokra! News--Elkezdődött az ELTE gólyatáborában erőszakoló férfi büntetőperehttp://www.life.hu/news/20150408-az-elte-golyataboraban-megeroszakolt-egy-ferfi-egy-lanyt-kezdodik-a-per.htmlElkezdődött annak a fotós férfinak a tárgyalása, aki az ELTE fonyódligeti gólyatáborában megerőszakolt egy lányt. News--Fosztogatás lett a miskolci ételosztásbólhttp://www.life.hu/news/20150408-miskolcon-az-etelosztas-helyett-fosztogatas-lett.htmlSzinte megrohamozták és kifosztották a nélkülöző miskolciak azt a standot, ahol a Városháza téren több száz adag tartósélelmiszer-csomagot gyűjtöttek össze civilek. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.