Jegyezd meg a nevét! Stephanie Sigman az új Bond-lány

Forrás: AFP -
Daniel Craig Stephanie Sigman James Bond Bond Bond-lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lep meg senkit, ha azt mondjuk, az új Bond-lány is csodaszép! Ismerd meg Stephanie Sigmant, hiszen őt láthatod a következő Bond filmben Daniel Craig oldalán. 

A dögös 007-es ügynök kizárólag a legszebb nőkkel mutatkozik. Nem kivétel közülük a mexikói születésű Stephanie Sigman sem. A gyönyörű színésznő egy drogkartell álltal sakkban tartott városban nőtt fel. Stephanie 16 évesen lépett le a gyilkosságokról hírhedt városból, és modellkedni kezdett.

Forrás: AFP

Első filmjét 2011-ben forgatta, most pedig várja, hogy az új Bond-filmmel betörhessen a hollywoodi piacra.

Ősszel mutatják be a 007-es filmek következő részét, Spectre címmel, mi már nagyon várjuk.

Te jó ég! Hogy néz ki Britney Spears?http://www.life.hu/news/20150410-britney-spears-szornyen-nez-ki-haspoloban.htmlNem hittünk a szemünkben, de a képek nem hazudnak: így néz ki manapság Britney Spears.News--Hétvégén még tavasz, hétfőre már tél? - Hidegfront jön a napos hétvége utánhttp://www.life.hu/news/20150410-hetvege-utan-hidegfront-lesz.htmlIgazi tavaszi idő vár ránk a hétvégén, 20-21 fokos hőmérséklettel, de hétfőn hidegfront rondíthat bele a tavaszi napsütésbe. NewsThinkstockBetéphetsz, ha egyszerre két készüléket nézelhttp://www.life.hu/news/20150409-ket-keszulek-egyideju-hasznalata-nem-ajanlott.htmlÉrdekes felfedezést tettek a Koppenhágai Egyetem tudósai. Kiderült, volt alapja a régi ijesztgetéseknek, miszerint "elolvad az agyad", ha túl sokat tévézel. NewsThinkstockAmanda Seyfried stewardessnek állt http://www.life.hu/news/20150409-amanda-seyfried-legiutaskiseronek-allt-egy-los-angelesbe-tarto-gepen.htmlAmanda Seyfriedről nagyon cuki hír látott napvilágot. A színésznő egy New Yorkból Los Angelesbe tartó járaton besegített a stewardesseknek, és minden utast sütivel kínált.News--Végül is kipucolta Kim Kardashian Paris Hilton WC-jét?http://www.life.hu/news/20150409-kim-kardashian-kipucolta-paris-hilton-wcjet.htmlKim Kardashiant, mielőtt a világ egyik leghíresebb celebjévé vált volna, Paris Hilton ugráltatta a reality műsorában. Az internet pedig szereti újra és újra felkapni a popókirálynő pályájának ezt a sanyarú kezdetét.News--Elhunyt Pap Vera, a Vígszínház vezető színésznőjehttp://www.life.hu/news/20150409-elhunyt-pap-vera-a-vigszinhaz-vezeto-szinesznoje.htmlA Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész méltósággal és türelemmel viselt hosszú betegsége után 59 évesen hunyt el.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.