Berki milliókkal tartozik?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
pénz Dynamic tartozás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel műsorvezetője állítólag milliókkal és egy autóval is tartozik a Dynamic nevű rappernek.

"Ezt az ügyet nem akartam a nyilvánosság elé vinni, de nem is fogom tagadni. Ha már rákérdeztetek, elmondom, valóban tartozik nekem. Milliókkal! Kapott tőlem egy autót, hogy egy ideig Pamela használhassa. Mai napig nem kaptam vissza, sőt nem is láttam, pedig Pamela koccant vele, az autó meg is sérült. Fél éve húzódik már ez az ügy. Plusz ezen felül is van többmilliós elmaradás, amelyből kétmillió forintot Berki már törlesztett. Remélem, a többi pénzt is visszakapom. Egyébként minden tiszteletem az övé, mert embert ilyen jól menedzselni még nem láttam a nagy semmit" - öntötte ki a szívét a Blikknek Dynamic.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Milliókkal tartozom? Én, aki négymillióval mászkálok naponta?" - vetette oda kapásból Berki, aki szerint hülyeség az egész, nem emlékszik ilyesmire. Sőt, szerinte a rapper tartozik neki azért, mert egynél több ember felismeri az utcán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.