Valóságshow készül Boy George-dzsal

Forrás: AFP/Jason Kempin -
Culture Club Boy George Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A KISS együttes vagy Ozzy Osbourne után realityt forgatnak Boy George-dzsal is. A Culture Club frontemberével,a Keeping Up With the Kardashians producerei vele veszik fel a show-t.  

A műsor arról szól majd, hogy az énekes miképp költözik Londonból Los Angelesbe – írta a Hollywood Reporter nyomán az Origo. A realitynek még nincs címe, de sokat kell utaznia majd a stábnak, mert követik a popsztárt turnéja több állomásán, a világ több országába. Felveszik, amint házat keres magának, családját látogatja vagy menedzserkedik egy fiatal együttes mellett.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Bikiniben pózol Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150412-bikiniben-pozol-gaspar-evelin.htmlElőszeretettel tölt fel magáról közösségi oldalaira fotókat Gáspár Evelin. A külföldön tanuló lánynak persze volt mikor megtanulni a pózolást, ugyanis gyerekkorában a fél életét kamerák előtt töltötte. TV + BulvárOrigoPuzsér: "Meghurcol egy gátlástalan médiapszichopata"http://www.life.hu/bulvar/20150412-puzser-robert-ismet-a-hajdu-peter-ugyrol-beszelt.htmlPuzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig a Hajdú-perről van szó. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMellbimbókupakban napozott Éden Adrihttp://www.life.hu/bulvar/20150411-a-tv2-eden-hotel-jatekosa-eden-adri-mellbimbokupakban-napozott.htmlMi, a Life.hu szerkesztőségében jót szórakoztunk az Éden Hotel játékosainak leleményességén. Veletek is megosztjuk, jó szórakozást. TV + Bulvár--Gigadekoltázzsal gyűjt lájkokat Voksán Virághttp://www.life.hu/bulvar/20150411-gigadekoltazzsal-gyujt-lajkokat-voksan-virag-a-facebookon.htmlVoksán Virág - amióta feltűnt a címlapokon - mindig is megosztotta az embereket, azt azonban nem lehet elvitatni tőle, hogy tekintélyes rajongótáborral rendelkezik és férfiak ezrei csorgatják a nyálukat a fotóit nézegetve. TV + BulvárOrigoViszlát, Éden Ádám! - Mehet a barátnője után a nagyképű játékoshttp://www.life.hu/bulvar/20150411-a-tv2-eden-hotel-cimu-musorabol-eden-adam-esett-ki.htmlNagy arccal jött be és gyorsan távozott az Éden Hotelből Ádám. Előbb barátnőjét, Melanie-t utálta ki a csapat, most pedig ő is mehetett utána... TV + Bulvár--Sajátos módon védte meg Puzsér Róbert Berkithttp://www.life.hu/bulvar/20150411-sajatos-modon-vedte-meg-puzser-robert-berki-krisztiant.htmlPuzsér Róbert ismét nem hazudtolta meg magát. A kritikus, miközben Deutsch Tamással szemben Berki Krisztián védelmére kelt, megragadta az alkalmat, hogy az Éden Hotel műsorvezetőjét is leprolizza. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.