Egy halott lábának megcsiklandozásáért felfüggesztették a rendőrt

Forrás: Thinkstock -
holttest halott csiklandozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kaliforniai rendőr megcsiklandozta egy halott lábát tavaly novemberben. Mostanra fény derült az ügyre, amiért felfüggesztették a férfit. 

Egy rendőrségi üldözés során csapódott oszlopnak autójával egy férfi, majd kiszállt a kocsiból, és agresszívan közelített a rendőrök felé, akik azonnal lelőtték. Az ő holttestét piszkálta meg egy kaliforniai rendőr, Aaron Stinger, aki azt is kijelentette, szeret játszani a halottakkal. A rendőr megcsiklandozta a halott talpát és a fejével is játszott. Mikor ez kiderült, felfüggesztették.

Forrás: Thinkstock
Jegyezd meg a nevét! Stephanie Sigman az új Bond-lányhttp://www.life.hu/news/20150410-stephanie-sigman-az-uj-bond-lany.htmlNem lep meg senkit, ha azt mondjuk, az új Bond-lány is csodaszép! Ismerd meg Stephanie Sigmant, hiszen őt láthatod a következő Bond filmben Daniel Craig oldalán. NewsAFPElütött egy kutyát, majd meghalt a férfi az M3-as autópályánhttp://www.life.hu/news/20150410-az-m3as-autopalyan-balesetet-szenvedett-egy-ferfi-es-meghalt.htmlÉletét vesztette a férfi, aki az árokba hajtott, miután elütött egy kutyát az M3-as autópályán. News--Így oktatja a szelfizést Palvin Barbihttp://www.life.hu/news/20150410-palvin-barbara-elmondja-hogy-keszul-a-jo-szelfi.htmlPalvin Barbarát, a 21 éves szupermodellt nem csak a profik kamerája örökíti meg, saját magáról is szeret szelfiket készíteni. News--Így néz ki egy oroszlán szemből, mielőtt támadhttp://www.life.hu/news/20150410-oroszlan-tamadas-elott-foto.htmlA pakisztáni természetfotós az utolsó pillanatban kapta le kamerájával az oroszlánt, ami majdnem rátámadt. News--Wow, hétfőtől vezető nélkül megy a négyes metróhttp://www.life.hu/news/20150410-hetfon-kiprobaljak-a-negyes-metrot-vezeto-nelkul.htmlUtolsó fázisába ért a négyes metró tesztelése. Hétfőtől vezető nélkül próbálják ki a járművet. News--Kalória, tanulás, lábak - Mit jelentenek igazából ezek a szavak? http://www.life.hu/news/20150409-vicces-jelentesek-szavak.htmlMinden szónak van legalább egy jelentése, de van, hogy ezzel nem is pontosan azt fejezzük ki, amit eredetileg mondani szeretnénk. Íme, néhány vicces megoldás! NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.