Így napozik a szexi modell - Nagyon forró kép Zimány Lindáról

szexi Amerika Zimány Linda tengerpart Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda naponta kápráztatja el rajongóit dögösebbnél dögösebb képekkel. Ezúttal azt mutatta meg, milyen szexin feszít bikiniben. 

Az Amerikában élő és dolgozó modellt láttuk már ébredés után, smink nélkül szelfizni, mellbedobással csábítani, hatalmas ajkakkal pózolni, csinos koktélruhában fényképezkedni, sőt kórházi tartózkodását is dokumentálta Instagramján.

Linda most megvillantotta, mi rejtőzik a divatos ruhái alatt: tökéletes testét falatnyi bikinibe rejtve napoztatta az óceánparton.

Forrás: Instagram/ Zimány Linda

Nem tudjuk, van-e még hova barnulni, hiszen Linda igazi bronz istennővé süttette magát a strandon.

Berki Krisztián jótette: munkát adott a kirúgott kolléganőjénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150413-berki-krisztian-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-munkat-ad-miatta-kirugott-kolleganojenek-akivel-hirbe.htmlBerki állítólag össze is jött a kirúgott kolléganőjével, a nőt azonban nem emiatt menesztették a TV2-től.TV + Bulvár--Éden Hotel - Análpornóval vált ismertté az új beköltözőhttp://www.life.hu/bulvar/20150413-eden-barbara-az-eden-hotel-3-jatekosa-pornos.htmlAnnak idején Daniella Rose néven lett ismert Barbara, az Éden Hotel hétfő esti beköltözője. A lány nem a szokásos útvonalon indult el az ismertség felé, inkább hátulról tett egy kerülőt. Eláruljuk, hogyan.TV + Bulvár--Vastag Csaba életveszélyben? A stábját sokkolta az esethttp://www.life.hu/bulvar/20150413-vastag-csaba-eletveszelyben-egy-este-ket-defektet-kapott.htmlVastag Csaba kocsija szombaton egy este alatt két defektet kapott. Az énekes bízik benne, hogy ez csak véletlen, de kollégái ennél többre gyanakszanakTV + BulvárOrigoSzem nem maradt szárazon Az ének iskolájában! Szulák Andi könnyekre fakadthttp://www.life.hu/bulvar/20150409-szem-nem-maradt-szarazon-az-enek-iskolajaban-szulk-andi-konnyekre-fakadt.htmlMicsoda felvételi! Megkönnyezték a tanárok a 12 éves diákot, akinek szintén nem maradt szárazon a szeme. A súlya miatt az iskolájában bántott kiskamaszt végre nem bírálták, hanem dicsérték. TV + Bulvár--Igazi bombázó költözik az Éden Hotelbehttp://www.life.hu/bulvar/20150412-ket-uj-lany-eden-tina-es-eden-barbara-koltozik-az-eden-hotelbe-hetfon.htmlA felénél tart az Éden Hotel és ennek örömére hétfő este két új játékos költözik a szállodába. Most igazán van mitől tartaniuk a csajoknak. TV + BulvárOrigoValóságshow készül Boy George-dzsalhttp://www.life.hu/bulvar/20150412-valosagshow-keszul-boy-george-dzsal-az-egykori-culture-club-frontemberevel.htmlA KISS együttes vagy Ozzy Osbourne után realityt forgatnak Boy George-dzsal is. A Culture Club frontemberével,a Keeping Up With the Kardashians producerei vele veszik fel a show-t. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.