Berki Krisztián megbántotta Mónikát

fogyás Erdélyi Mónika hízás élő adás botrány Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak Mónika önuralmán múlott, hogy nem lett komolyabb botrány a reggeli műsorban.

A Fem3 Café csatornán vezetett együtt műsort Erdélyi Mónika és Berki Krisztián. A műsor vendége egy dietetikus volt, akit arról kellett volna faggatniuk, mit kell fogyasztani ahhoz, hogy hízzunk. Ekkor Krisztián Mónikára nézett, és közölte: a műsorvezető társának már nem kell felhíznia. A kibeszélőshow egykori házigazdája, akiről nemrég mi is megírtuk, hogy tíz kilót fogyott, alig kapott levegőt. Nem is tett lakatot a szájára: jelezte kollégájának, hogy amit művel, az kritikán aluli.

"Többet nem jövök ide, ha ilyen megjegyzéseket teszel, miközben most fogytam le tíz kilót. Úgyhogy fogd vissza magad Krisztián, mert ebben a műsorban udvariasan kell viselkedni. Most egy kicsit magamhoz kell, hogy térjek, mert ezt a stílust, majdnem kimondtam, hogy milyen voltál… Ez hihetetlen. Nincs itt valaki más, akivel vezethetném a műsort?" - mondta felháborodva Mónika az élő adásban.

Az esetről készült felvételt megnézheted itt:

Berki szerint nincs mentség a pornózásrahttp://www.life.hu/bulvar/20150415-berki-krisztian-az-eden-ejjel-musorvezetoje-szerint-nincs-mentseg-a-pornozasra.htmlBerki Krisztián elárulta, szerinte nincs mentség a pornózásra. A műsorvezető teljesen kiakadt az egyik játékos, Barbara múltján. TV + Bulvár--Berki Krisztián jótette: munkát adott a kirúgott kolléganőjénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150413-berki-krisztian-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-munkat-ad-miatta-kirugott-kolleganojenek-akivel-hirbe.htmlBerki állítólag össze is jött a kirúgott kolléganőjével, a nőt azonban nem emiatt menesztették a TV2-től.TV + Bulvár--Berki milliókkal tartozik? http://www.life.hu/bulvar/20150411-berki-krisztiant-megvadolta-dynamic-a-rapper-hogy-milliokkal-tartozik-neki-de-berki-cafol.htmlAz Éden Hotel műsorvezetője állítólag milliókkal és egy autóval is tartozik a Dynamic nevű rappernek.TV + Bulvár--Berki exe kitálal: "Nem tudom, Krisztián miért nem a jó tulajdonságait helyezi előtérbe, mert hát az is van neki"http://www.life.hu/bulvar/20150408-berki-krisztian-jo-tulajdonsagairol-beszelt-krisztian-volt-baratnoje-sonyak-szilvia.htmlSzinte naponta értesülünk Berki Krisztián balhéiról, bicskanyitogató kijelentéseiről, magamutogató tetteiről. Pedig az Éden Hotel műsorvezetőjének van jó oldala is. Igaz, ezt nagyon titkolja, nehogy oda legyen a lányok számára oly vonzó, rosszfiús imidzse.TV + Bulvár--Berki Krisztián lebukott – sufniban él Amerikábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-berki-krisztiannak-a-tv2-eden-hotel-musorvezetojenek-amerika-otthon-egy-sufni.htmlRátaláltak a celebkirály amerikai otthonára, ami nem igazán váltotta valóra a hozzá fűzött mesét.TV + Bulvár--Berki Krisztián: „Nem tudom, mitől műsorvezető egy műsorvezető"http://www.life.hu/bulvar/20150309-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-hajdu-peternek-a-frizbiben-elmondta-milyen.htmlAz Éden Hotel műsorvezetője bevallotta, nem tartja magát műsorvezetőnek, hanem ő abban jó, hogy magát adja és emocionálisan közelíti meg a feladatait.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.