Az ének iskolájában fura arcokkal és gesztusokkal segítik diákjaikat a tanárok

Caramel gesztus Hajós András tanár Az ének iskolája Szulák Andi Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a színfalak mögött tesznek meg mindent a tanárok, hogy diákjaik a lehető legjobban szerepeljenek az első nagy megméretésen. A tanári asztalnál is gesztikulálva biztatják a kis énekespalántákat, hogy véletlenül se felejtsék el a nagy lámpalázban, hogy mit kért tőlük a tanítójuk. 

A tanárok, Szulák Andrea, Hajós András, Szandi és Caramel hihetetlen arcjátékokkal és gesztikulációkkal segítik, hogy a TV2-n futó, nagyszabású produkció ugyanolyan tökéletesre sikerüljön, mint ahogy a próbán elhangzott. Szinte mindent bevetnek. Hogy milyen vicces arcokat vágnak, az alábbi galériában megnézheted, és a vasárnapi adásban is jót derülhetsz rajtuk.

/1504/Eszm_2015416163848

Szandi nem csak a felvétel alatt lelkesítette tanítványát, már a műsor előtt azon igyekezett, hogy hogyan tudna állandó kontaktusban maradni az egyszerre több dologra is koncentráló, izgő-mozgó zalaegerszegi kisfiúval. Az egyik próbán személyre szabott kabalát, egy szerencsehozó, apró focilabdás kulcstartót ajándékozott a 9 éves Rolandnak, amelynek párját magánál tartotta. Arra kérte, hogy az apró, a zsebében is tartható tárgyat mindig tartsa magánál, vigye fel a színpadra is. A vagány kissrác a nagy izgalomban teljesen elfeledkezett mestere kéréséről, csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy nincs nála a kabala. Hiánypótlóként egy nagy méretű focilabdát kapott, ami a színpad szélén várta meg, hogy Roli felszabadultan belerúgjon, miután elénekelte a dalát.
„Már az elején érzetem, hogy mi ketten jól fogunk tudni együttműködni. Most voltál a legjobb!" - lelkendezett Szandi a produkció után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.