Jennifer Lopez hevesen politizál! Még azt is elárulta, kire fog szavazni

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Hillary Clinton elnökválasztás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött az első női elnök ideje az Egyesült Államokban - jelentette ki Jennifer Lopez, aki Hillary Clintont támogatja. 

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Hillary Clinton indul az amerikai elnökválasztáson. Ahogyan Beyoncé teljes mellszélességgel Barack Obamát támogatja, úgy tesz Jennifer Lopez Hillary Clintonnal, akit az USA élén szeretne tudni.

Forrás: AFP/Jason Merritt

JLo-n kívül még Steven Spielberg, Tom Hanks, George Clooney, Barbra Streisand, Clint Eastwood és Jon Voight is Bill Clinton exnejére tennék le a voksukat. Jennifer Lopez szerint itt az idő, hogy végre női elnöke lehessen az USA-nak.

Ők hazánk legbefolyásosabb női

A Forbes magazin kiválasztotta Magyarország legsikeresebb, legbefolyásosabb nőit. Vajon mi alapján készül a rangsor? Utánajártunk.
Tom Hanks optikusnál járt Budapesten http://www.life.hu/news/20150416-tom-hanks-budapesten-optikusnal-volt.html Szerda délben a világsztár néhány percre bement egy Ráday utcai optikába, majd elviharzott. Néhány rajongónak sikerült elcsípnie. News -- Elhunyt a legendás teniszező http://www.life.hu/news/20150416-thelma-coyne-long-teniszezo-elhunyt.html Elhunyt a teniszlegenda, Thelma Coyne Long. Az ausztrál tenisztörténelem egyik legnagyobb alakja 96 évesen távozott. News -- Gyászol a sportvilág! Elhunyt a válogatott pólókapus, Ambrus Tamás http://www.life.hu/news/20150416-ambrus-tamas-polokapus-elhunyt.html 50 éves korában elhunyt Ambrus Tamás, 61-szeres válogatott vízilabdás. News -- Tizenhatmillió forintot kell fizetniük Marian Cozma gyilkosainak http://www.life.hu/news/20150415-marian-cozma-gyilkosainak-tizenhatmilliot-kell-fizetni.html Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott játékosát 2009-ben szúrták halálra. A gyilkosoknak tizenhatmillió forintot kell fizetniük Marian családjának. News -- Hátast dobott a Buckingham Palota egyik őre - És persze az őt néző turisták is http://www.life.hu/news/20150415-a-buckingham-palota-egyik-ore-elesett.html Nem mindennapi élményben volt részük azoknak a turistáknak, akik kedden a Buckingham Palotánál nézelődtek. News -- A Király utcában lövöldöztek éjszaka http://www.life.hu/news/20150415-a-kiraly-utcaban-lovoldoztek-ejszaka.html Lövöldözés miatt hívták ki a rendőröket a fővárosi Király utcába szerdára virradóra. News Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.