Lilu, Ördög Nóra és Liptai Claudia esélyesek a legjobb női műsorvezető díjra

Forrás: TV2, Bielik István/Origo, Zsigmond László/Life.hu -
Gundel Takács Gábor Sebestyán Balázs Liptai Claudia Ördög Nóra Lilu Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díjára esélyes műsorvezetőket, műsorokat, színészeket. Április 27-én nyolc kategóriában adják át a díjakat. 

Nyolc kategórában adják át ünnepélyesen a díjakat a Televíziós Újságírók Díjára jelölt győzteseknek. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri szavazatai által 2014 „legjobb női műsorvezetője" lehet Lilu, Liptai Claudia vagy Ördög Nóra, „legjobb férfi műsorvezetője" pedig Gundel Takács Gábor, Sebestyén Balázs vagy Till Attila.

Forrás: TV2, Bielik István/Origo, Zsigmond László/Life.hu

A legjobb showműsor kategória jelöltjei

Rising Star (TV2)
Sztárban sztár (TV2)
Virtuózok (M1)

A legjobb vetélkedő kategória jelöltjei

A konyhafőnök (RTL Klub)
Magyarország, Szeretlek! (M1)
Maradj talpon! (M1)

A legjobb magyar sorozat kategória jelöltjei

Barátok közt (RTL Klub)
Fapad (M1)
Terápia (HBO)

A legjobb talk-show kategória jelöltjei

A Comedy Central bemutatja (Comedy Central)
Ridikül (M1)
Showder Klub (RTL Klub)

A legjobb női műsorvezető kategória jelöltjei

Lilu
Liptai Claudia
Ördög Nóra

A legjobb férfi műsorvezető kategória jelöltjei

Gundel Takács Gábor
Sebestyén Balázs
Till Attila

A legjobb tévés színésznő kategória jelöltjei

Csákányi Eszter (Terápia)
Gubík Ági (Barátok közt)
Molnár Piroska (Munkaügyek)

A legjobb tévés színész kategória jelöltjei

Anger Zsolt (Fapad, Hacktion - Újratöltve)
Mácsai Pál (Terápia)
Máté Gábor (Terápia)
Így leshetsz be idegenek házaiba büntetlenülhttp://www.life.hu/kult/20150415-kulturalis-programajanlo-aprilis-16-19.htmlGondoltad volna, hogy megleshetsz régi épületeket belülről anélkül, hogy be kellene szöknöd? És az eszedbe jutott már, milyen jó lenne újra lázadó tininek lenni, és az egyik legkeményebb magyar zenekar koncertjén tombolni? Megteheted ezeket a hétvégén, de ha inkább egy jó zongorakoncertshow-ra vágysz, eláruljuk, hova érdemes menned. KultOrigoIsten éltesse Bodrogi Gyulát! - 81 éves lett "Süsü"http://www.life.hu/kult/20150415-bodrogi-gyula-szinesz-81-eves-lett.htmlA Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színész, Bodrogi Gyula, akit sokan a kedves sárkánnyal, Süsüvel azonosítanak, születésnapját ünnepli. KultFotó: Szabó Balázs/Life.huTom Hanks beleszeretett a Néprajzi Múzeumbahttp://www.life.hu/kult/20150414-tom-hanks-szinesz-budapesten-forgat-tetszik-neki-a-neprajzi-muzeum.htmlTom Hanks főszereplésével készül Dan Brown legújabb kötetének filmes változata: az Infernót Magyarországon forgatják, és a hírek szerint egy-egy budapesti helyszín teljesen magával ragadta a színészt. Kult--Öröm a köbön! Hegedűs D. Géza díjat kapotthttp://www.life.hu/kult/20150408-hegedus-d-geza-szinesz-gabor-milkos-dijat-kapott.htmlÚjabb rangos szakmai elismeréssel jutalmazták Hegedűs D. Géza munkáját, akinek az idei Gábor Miklós-díjat ítélték oda. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoBudapest egy napra Berlinné változikhttp://www.life.hu/kult/20150408-kulturalis-programajanlo-aprilis-9-12.htmlEzen a hétvégén a verseké a főszerep, hiszen április 11. a költészet napja. Persze, ha inkább csoportosan futnál, vagy egy hatalmas mozimaratont tervezel, nem gond, arra is van egy tippünk. KultThinkstockÍgy énekel egy igazi rosszfiú - Hallgasd meg mindenképp!http://www.life.hu/kult/20150401-kulturalis-programajanlo-aprilis-2-5.htmlOlyan programokat hoz a nyuszi a hétvégére, amelyekre érdemes ellátogatni. Ha már unod a tojásfestést, és a kölnit, inkább válaszd a jobbnál jobb koncerteket, sportprogramokat, és mozogd le az ünnepi sonkával elfogyasztott kalóriákat, vagy vidd el egy körre a gyerekeket a nyusziexpresszen.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.