időjárás melegrekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év eddigi legmelegebb napja volt csütörtökön. Volt olyan város, ahol majdnem 30 fokot mutatott a hőmérő. 

Sopronban 29,3 fokot mértek csütörtökön háromnegyed 1 körül. Április 16-án, csütörtökön volt az év eddigi legmelegebb napja.

Forrás: Thinkstock

Ezzel megdőlt az április 16-ára nyilvántartott melegrekord, a 27,6 fok, amit Szarvason mértek még 1952-ben.

Jennifer Lopez hevesen politizál! Még azt is elárulta, kire fog szavazni http://www.life.hu/news/20150416-jennifer-lopez-hillary-clintonra-szavaz-az-elnokvalasztason.htmlEljött az első női elnök ideje az Egyesült Államokban - jelentette ki Jennifer Lopez, aki Hillary Clintont támogatja. News--Tom Hanks optikusnál járt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150416-tom-hanks-budapesten-optikusnal-volt.htmlSzerda délben a világsztár néhány percre bement egy Ráday utcai optikába, majd elviharzott. Néhány rajongónak sikerült elcsípnie. News--Elhunyt a legendás teniszezőhttp://www.life.hu/news/20150416-thelma-coyne-long-teniszezo-elhunyt.htmlElhunyt a teniszlegenda, Thelma Coyne Long. Az ausztrál tenisztörténelem egyik legnagyobb alakja 96 évesen távozott. News--Magyar fotós képeiért rajong az internethttp://www.life.hu/news/20150415-hajdu-tamas-fotos-kepei-jarjak-az-internetet.htmlHajdu Tamás nem fél attól, hogy a legabszurdabb helyzeteket fotózza le. Románia kisvárosaiban készít szürreális és humoros képeket. News--Öngyilkos lett a Michelin-csillagos séfhttp://www.life.hu/news/20150415-ongyilkos-lett-homaro-cantu-a-michelin-csillagos-sef.htmlHoltan találták a Moto étterem sztárséfjét, Homaro Cantut. NewsOrigoHamilton jól arcon spriccelt egy hostessthttp://www.life.hu/news/20150414-lewis-hamilton-szandekosan-arcon-locsolt-perzsovel-egy-hostesst.htmlSokan kiakadtak Lewis Hamilton viselkedésén, akivel a Kínai Nagydíjon aratott győzelme után szaladt el a ló. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.