Bejutni sem volt könnyű a TV2 tehetséggondozójába, az első nyilvános megméretés pedig még újabb izgalmakat rejtett. Vajon szigorúak lesznek a tanárok, és saját tanár kizárólag ötössel értékelheti a diákját?

 

Csak úgy repkedtek az ötösök az első adásban, a legrosszabb osztályzat a 4-es volt. Biztató szavak, fura gesztusok segítették a lurkókat, hogy kihozzák magukból a legjobbat az egész heti gyakorlás után.
A legjobbnak, aki minden tanártól csillagos ötöst kapott, az egykori megasztáros, Horváth Alexandra bizonyult. A tininek kifejezetten jót tett, hogy a megasztáros próbálkozás után még pár évig csiszolta a hangját, magabiztosan állt színpadra. Minden tanárt az ujja köré csavart!

Forrás: TV2

Hajós diákja, Kovács Timi bizonyult a legdiákabb diáknak, aki korábban pluszkimenőkért énekelt a katolikus koleszben. A vasfegyelemhez szokott lány nehezen tudott ellazulni. Ő volt az egyetlen, aki az után is beült a padba, miután tanára javasolta, hogy bárhová leülhet a próbateremben. Szulák Andinak csak sikerült letörölnie az állandó, belülről fakadó mosoly Nagy Juli arcáról. A 13 éves, állandóan mosolygó lány komoly arccal énekelte el dalát. Nem úgy Lentulai Krisztián. A kissrácot maga az omegás Benkő László készítette fel a produkcióra, amelyre mindenkitől ötöst kapott, és egy komoly felkérést is bezsebelhetett. Most újból divat az összeházasodás! Ha a férjemmel ismét összeházasodunk bevállalod a lagzinkat? – szólt az énekesnő ajánlata.

Forrás: TV2