Az ének iskolája: Letörölte Szulák a mosolyt tanítványa arcáról

Forrás: TV2 -
tanítvány Az ének iskolája Szulák Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bejutni sem volt könnyű a TV2 tehetséggondozójába, az első nyilvános megméretés pedig még újabb izgalmakat rejtett. Vajon szigorúak lesznek a tanárok, és saját tanár kizárólag ötössel értékelheti a diákját? 

Csak úgy repkedtek az ötösök az első adásban, a legrosszabb osztályzat a 4-es volt. Biztató szavak, fura gesztusok segítették a lurkókat, hogy kihozzák magukból a legjobbat az egész heti gyakorlás után.
A legjobbnak, aki minden tanártól csillagos ötöst kapott, az egykori megasztáros, Horváth Alexandra bizonyult. A tininek kifejezetten jót tett, hogy a megasztáros próbálkozás után még pár évig csiszolta a hangját, magabiztosan állt színpadra. Minden tanárt az ujja köré csavart!

Forrás: TV2

Hajós diákja, Kovács Timi bizonyult a legdiákabb diáknak, aki korábban pluszkimenőkért énekelt a katolikus koleszben. A vasfegyelemhez szokott lány nehezen tudott ellazulni. Ő volt az egyetlen, aki az után is beült a padba, miután tanára javasolta, hogy bárhová leülhet a próbateremben. Szulák Andinak csak sikerült letörölnie az állandó, belülről fakadó mosoly Nagy Juli arcáról. A 13 éves, állandóan mosolygó lány komoly arccal énekelte el dalát. Nem úgy Lentulai Krisztián. A kissrácot maga az omegás Benkő László készítette fel a produkcióra, amelyre mindenkitől ötöst kapott, és egy komoly felkérést is bezsebelhetett. Most újból divat az összeházasodás! Ha a férjemmel ismét összeházasodunk bevállalod a lagzinkat? – szólt az énekesnő ajánlata.

Forrás: TV2
Szem nem maradt szárazon Az ének iskolájában! Szulák Andi könnyekre fakadthttp://www.life.hu/bulvar/20150409-szem-nem-maradt-szarazon-az-enek-iskolajaban-szulk-andi-konnyekre-fakadt.htmlMicsoda felvételi! Megkönnyezték a tanárok a 12 éves diákot, akinek szintén nem maradt szárazon a szeme. A súlya miatt az iskolájában bántott kiskamaszt végre nem bírálták, hanem dicsérték. TV + Bulvár--Testalkata miatt csúfolják Az Ének iskolája diákjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150411-az-enek-iskolaja-diakjat-nemeth-davidot-csufoljak-az-iskolaban.htmlA TV2 tehetségkutatójának tanárai előtt énekelte ki magából fájdalmát Dávid. A kisfiú bizonyítani szeretne... TV + BulvárOrigoAz ének iskolája: Szandit időutazásra repítették a határon túli diákok http://www.life.hu/bulvar/20150401-hataron-tuli-diakok-idoutazasra-repitettek-szandit-az-enek-iskolajaban.htmlMegállíthatatlanok a határon túli magyar tehetségek, akikből többen is felvételt nyertek Az ének iskolájába. A TV2 tehetséggondozójának első adásában csak ámultunk a sok remek hangú lurkó hallatán. TV + Bulvár--Hevesi Tamás egykori zenésztársa Az ének iskolája tanulójának édesapjahttp://www.life.hu/bulvar/20150402-hevesi-tamas-egykori-zenesztarsa-az-enek-iskolaja-tanulojanak-gyuris-lucanak-az-edesapja.htmlNem esett messzire az alma a fájától! Az ének iskolája kis tanítványának édesapja a 80-as évek közismert zenekarának volt a gitárosa. TV + Bulvár--Megválik hosszú tincseitől Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20150409-ordog-nori-ismet-levagatja-a-hajat-jelentette-be-az-enek-iskolajaban.htmlÖrdög Nóri meglepő bejelentést tett Az ének iskolájában. A műsor igazgatónőjét megihlette az egyik felvételiző diáklány, aki rövid, fiús hajat viselt, pont olyat, mint korábban Nóri.TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra: "Úgy éreztem, ennél testre szabottabb feladatot nem is kaphattam volna"http://www.life.hu/bulvar/20150324-ordog-nora-az-enek-iskolaja-kapcsan-a-tehetsegkutato-musorokrol-bezselt.htmlImádja a tehetségkutatókat vezetni, ám gyerekeit csak bizonyos keretek között engedné indulni egy ilyen műsorban Ördög Nóri. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.