Visszaveszi a TV2 Gesztesi Károlyt?

Forrás: TV2 -
TV2 Gesztesi Károly Jóban Rosszan RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa jelenetnek voltak szemtanúi azok, akik szerda délután a TV2 udvarán jártak, ugyanis váratlanul felbukkant a színész.

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, Gesztesi Károlyt kiírták a Jóban Rosszban sorozatból. A búcsú azonban nagy visszhangot keltett, hiszen a sorozatban alakított Füredi karakterének utolsó jeleneteit már nem tudták Gesztesivel leforgatni, arra egy másik színészt kellett szerződtetni. Ekkor úgy tűnt, eddigi anyacsatornájával a viszony megromlott, sőt egyes hírek szerint Gesztesi már az RTL Klubbal is tárgyalásokat folytatott. Éppen ezért volt furcsa, hogy szerda délután a TV2 udvarára úrként gördült be, egy sofőr szállította a helyszínre. Talán vissza akarja őt csalogatni a kereskedelmi televízió?

Gesztesi Károly Forrás: TV2

"Gesztesi Károllyal rendezett a kapcsolatunk. Annak ellenére, hogy a Jóban Rosszban sorozatban már nem látható, nem lehet kizárni, hogy a TV2 más műsorában feltűnik a közeljövőben" – mondta a Bors kérdésére a TV2 kommunikációs vezetője, Koltay Tamás.
Természetesen Gesztesit is megkérdezték az esetről: "Igen, valóban én voltam az udvaron. Egy film előzetesét mentem felvenni, és más TV2-s műsorban is szerepelek majd." Azt is hozzátette, hogy az RTL Klub is számít rá.
"A jó viszony megmaradt a TV2-vel, de a sorozatba már nem térnék vissza, mint ahogy az RTL-en sem vállalok szerepet a Barátok köztben".

Gesztesi Károly végre bevallotta, kihez húz a szíve!http://www.life.hu/intim/20150409-gesztesi-karoly-szinesz-bevallotta-liptai-claudiat-megelozo-felesege-niki-az-igazi-az-eleteben.htmlA színész most már nyíltan felvállalja, hogy volt párja – akit Liptai Claudia miatt hagyott el – az igazi, nagybetűs nő az életében. Gesztesi érzéseit mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Nikit annak ellenére nevezi feleségének, hogy sosem keltek egybe. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huHoppá! Gesztesi Károllyal tárgyal az RTL Klubhttp://www.life.hu/bulvar/20150410-gesztesi-karoly-szinesz-miutan-tavozott-a-tv2-joban-rosszban-sorozatabol-az-rtl-klub-csatornaval.htmlSzabó Zsófi után újabb Jóban Rosszban-szereplő igazolhat az RTL Klubhoz. Állítólag Gesztesi Károlyt milliós szerződés várja.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huGesztesi utódjának nem volt könnyű dolgahttp://www.life.hu/bulvar/20150403-gesztesi-karoly-szinesz-utodjanak-barbinek-peternek-nem-volt-konnyu-dolga-a-tv2-joban-rosszban.htmlBarbinek Péternek, aki Gesztesi Károlyt váltotta a Jóban Rosszban című sorozatban, súlyos lemaradásai voltak, amikor átvette a szerepet.TV + Bulvár--Gesztesi Károly: „Claudia az egyetlen, aki megmenthetné az életem"http://www.life.hu/bulvar/20150326-gesztesi-karoly-szinesz-bevallotta-ha-alkoholproblemai-lennenek-volt-felesegehez-liptai-claudiahoz.htmlA színész először szólalt meg, mióta befejezte munkáját a Jóban Rosszban sorozatban. Gesztesi Károly leszögezte, nem alkoholista, és ha gondban lenne, Liptai Claudiához fordulna.TV + BulvárOrigoLiptai Claudia bevallotta, miért mentené meg Gesztesithttp://www.life.hu/csalad/20150327-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-szineszno-bevallotta-miert-mentene-meg-gesztesi-karolyt.htmlA TV2 műsorvezetője nem szeretné, ha kislánya az ő sorsára jutna és elcsúszna a viszonya édesapjával.Család--Pénzvita állhat Gesztesi Károly távozásának hátterében?! - A TV2 cáfolhttp://www.life.hu/bulvar/20150324-gesztesi-karoly-a-tv2-joban-rosszbanbol-valo-tavozasanak-hattereben-penzvita-allhat.htmlLapinformációk miatt a pénz miatt romlott meg a viszony a színész és a TV2 között.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.