Gúnyt űzött egy ismeretlen nőből Michael Bublé – Kiakadt az internet

Michael Bublé rajongó gúny kávézó ismeretlen sort fenék Miami Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert énekes képmegosztó oldalán próbált poénkodni egy ismeretlen nő előnytelen sortjával és az alóla kilógó fenekével. Ám ezúttal elvetette a sulykot, az internet népe pedig nem hagyta annyiban.

Túllépte azt a bizonyos határt Michael Bublé. A kanadai énekes, aki éppen Miamiban tölti jól megérdemelt pihenését feleségével, Luisana Lopilatóval, egy kávézóban készíttetett magáról egy meglehetősen gúnyos fotót, amelynek hátterében egy ismeretlen hölgy sortja alól kikandikáló feneke látható.

Forrás: Instagram/Michael Bublé

Sajnos vagy nem sajnos, Bublé legtöbb követője nem vette a poénnak szánt képet, többen támadni kezdték, amiért a kávézó egyik ártatlan vendégének testét megszégyenítette, és szexizmussal kezdték el vádolni.

„Ez gusztustalan!"

„Nagyot csalódtam Michael Bubléban, amiért egy ismeretlen nő fenekét posztolta az ő beleegyezése nélkül."

Az énekes, aki tavaly Magyarországon is adott koncertet, egyelőre nem reagált a kommentáradatra.

Magyar fotós képeiért rajong az internethttp://www.life.hu/news/20150415-hajdu-tamas-fotos-kepei-jarjak-az-internetet.htmlHajdu Tamás nem fél attól, hogy a legabszurdabb helyzeteket fotózza le. Románia kisvárosaiban készít szürreális és humoros képeket. News--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Összekevertek Michael Bublével!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20141108-csonka-andras-blogjaban-edesanyjanak-ir-levelet-michael-bublerol-es-margitai-agi-halalarol.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka András--"Velünk van baj? A személyünkkel?" - Majka kiakadt, hogy a rádiók nem játsszák a dalaithttp://www.life.hu/bulvar/20150402-majka-dalait-nem-jatsszak-a-radiok-ezert-kiakadt.htmlMajka a Facebookon osztotta meg sérelmeit amiatt, hogy a rádiók nem játsszák a zenéit. A rappert nagyon bántja, hogy mellőzik, ráadásul a jogdíjakat is szívesen fogadná. TV + Bulvár--Mi az internet legnagyobb titka? Most megtudhatod!http://www.life.hu/csalad/20150413-a-kisdumasok-beszelnek-az-internet-es-a-szamitogep-mukodeserol.htmlMi az az internet? Mit szoktunk nézni az interneten? Mennyi ideig ülhetünk a számítógépnél? És hogy hogyan is működik a számítógép? A kisdumások mindenre tudják a választ.CsaládThinkstockKire hasonlít Michael Bublé kisfia?http://www.life.hu/csalad/20140217-michael-buble-enekes-fiaval-es-felesegevel-egy-foton.htmlMichael Bublé tündéri családi fotóval örvendeztette meg rajongóit.Család--Sarka Kata kiakadt egy újságcikken - Ígéri, nem marad következmények nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20150410-sarka-katarol-durva-cikk-jelent-meg-kiakadt-egy-ujsagirora.htmlEgy bulvármagazin címlapja miatt bántódott meg Sarka Kata. Hajdú Péter sportos felesége kiakadt, hogy a lap önsanyargatást és pszichés betegségeket emlegetett vele kapcsolatban. A kétgyeremekes anyuka a Facebookján tette közzé felháborodását és leszögezte, nem hagyja annyiban a dolgot. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.