Romain Grosjeannal szelfizett a Forma-1 jónője

Lotus Forma-1 szelfi Romain Grosjean Carmen Jorda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az idei szezontól újabb bombanő érkezett a Forma-1-be. Carmen Jorda a Lotus csapatát erősíti, tesztpilóta, és a fejlesztésben is segít. Igazi szupercsaj!

A Forma-1 rajongók és néhány szakmabeli is cikinek találja, hogy a Lotus bevállalta egy 26 éves, igencsak szemrevaló, és férfimagazinok oldalain is megfordult pilótanő alkalmazását. Egyelőre ugyanis nem sokan hisznek benne, hogy az ultradögös Carmen Jorda hasznos tagja a csapatnak. De legalább a hangulatnak jót tesz:

Forrás: Isntagram/CarmenJorda

Lapinformációk szerint a Lotus megirigyelte az extra figyelmet, amely a Williams istállónak jut a tesztpilótanő Susie Wolff szerepeltetésének apropóján, ezért az enstone-i együttes is behúzott egy csinos hölgyet, mégpedig a GP3-ban is megfordult Carmen Jordát. A fiatal lányt itt mutattuk be korábban. Nézegess róla szexi fotókat!

Most sem lett senki milliárdos: Ezek az e heti lottószámokhttp://www.life.hu/news/20150419-az-otos-lotto-szamsorsolasan-a-kovetkezo-nyeroszamokat-huztak-ki.htmlSenki sem vitte el minden idők harmadik legnagyobb lottónyereményét a szombat esti sorsoláson.NewsThinkstockLíbia partjainál 700 menekült fulladhatott a Földközi-tengerbehttp://www.life.hu/news/20150419-libia-partjainal-tobb-szaz-menekult-fulladt-a-foldkozi-tengerbe.htmlFelborult egy több száz menekültet szállító hajó vasárnapra virradóra a Földközi-tengeren, Líbia partjainál. Az áldozatok száma elérheti a 700-at.NewsDurva különbségek! Ezek a termékek drágultak a legjobban 1996 ótahttp://www.life.hu/news/20150419-1996-ota-a-dohanytermekek-es-szemetszallitas-dija-emelkedett-drasztikusan.htmlJelentősen emelkedett a dohánytermékek ára a fizetésekhez képest 1996 óta, míg a legtöbb élelmiszerért arányaiban kevesebbet fizetünk, mint két évtizede.News--Hoppá! Jégeső csapott le a Szalajka-völgyre: Videó!http://www.life.hu/news/20150419-jegeso-csapott-le-a-szalajka-volgyre.htmlAzt tudtuk, hogy változékony lesz az időjárás a hétvégén, erre azonban senki sem számított.NewsMTI/Kovács TamásElhunyt Réti Péter, producerhttp://www.life.hu/news/20150419-elhunyt-reti-peter-producer-gyartasvezeto.htmlA gyártásvezető és producer 33 éves volt.NewsOrigoElhunyt Jonathan Crombiehttp://www.life.hu/news/20150419-elhunyt-jonathan-crombiem-kanadai-szinesz-agyverzest-kapott.htmlJonathan Crombie családja április 18-án jelentette be, hogy a kanadai színész április 15-én agyvérzést kapott és meghalt.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.