Berki nem tud leállni: megint a súlya miatt piszkálja Mónikát

fogyás Erdélyi Mónika hízás beszólás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánnak még úgy is sikerült beszólnia a műsorvezetőtársának, Erdélyi Mónikának, hogy Mónika éppen nem is tartózkodott a stúdióban.

Berki néhány napja élő adásban bántotta meg Erdélyi Mónikát, és most újra gúnyos megjegyzést tett a súlyára, holott a műsorvezetőnő éppen 10 kilótól szabadult meg.

Ő Berki új szerelme?

Titokzatos fotókon pózolt Berki Krisztián, aki hátulról mutatta meg új kedvesét. Nem sokkal később Cserpes Laura is hasonló fotót posztolt. A részleteket ITT találjátok.

Berki a Fem3 Café főzős blokkjában jegyezte meg, hogy Mónika mennyire élvezte azokat az adásokat, amikor eszegethetett, utalva ismét a testsúlyára. Valószínűleg Berki nem tudja, hol a határ.

Stand-upos fúrja ki Istenes Bencét?http://www.life.hu/bulvar/20150420-istenes-bence-helyett-dombovari-istvan-lehet-a-hungarys-got-talent-musorvezetoje.htmlSzinte már biztosak voltunk benne, hogy a Magyarországon hamarosan induló tehetségkutató, a Hungary's Got Talent műsorvezetője Sebestyén Balázs és Istenes Bence lesznek. Most azonban újabb hír röppent fel, ami szerint ez még korántsem biztos. A csatorna, úgy tűnik, Dombóvári István humoristát is az esélyesek között látja.TV + BulvárRTLKLUBCinthya Dictatort hegyimentők mentették meg a fagyástólhttp://www.life.hu/bulvar/20150420-cinthya-diktatort-hegyimentok-mentettek-meg-a-fagyastol.htmlKis híján nagy bajba került Cinthya Dictator, aki a hegyi mentőknek köszönheti, hogy nem fagyott meg.TV + BulvárOrigoFriderikusz agyára ment Gesztesi http://www.life.hu/bulvar/20150420-friderikusz-sandor-agyara-ment-gesztesi-karoly-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musor.htmlFriderikusz maga választhatta meg első vendégét, az Összezárva Friderikusszal című új műsorába, ám úgy tűnik, nem jól választott.TV + Bulvár--Hódi Pamela kiborult Berkire: "Gyomorforgató dolgokat tett és tesz a mai napig!"http://www.life.hu/bulvar/20150419-hodi-pamela-kiborult-berki-krisztian-miatt-a-facebook-oldalan-mert-szerinte-gyomorforgato-dolgokat.htmlA közösségi oldalán fakadt ki az Éden Hotel műsorvezetője.TV + BulvárFodor Zsóka: "Érettségim nincs, diplomám van"http://www.life.hu/bulvar/20150419-fodor-zsokanak-diplomaja-van-erettsegije-nincs.htmlMég gimnazista volt, amikor felvették a főiskolára Fodor Zsókát. Így, furamód, diplomát szerzett, de értettségizni sose érettségizett. TV + Bulvár--Ungár Anikó: Az elfogadás helyett a megújulást választottamhttp://www.life.hu/bulvar/20150417-ungar-anikonem-fogadja-el-a-kora-inkabb-mindig-megujul.htmlUngár Anikó bűvésznő, szépségikon: a nő, akin nem fog az idő kereke. A szemfényvesztés nagymestere elárulta kirobbanó formájának, ragyogásának titkát! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.