Őrület, mire képes a kínai gumiember

kínai hajlékonyság extrém Got Talent gumi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi módon érkezett a kínai Got Talent színpadára az egyik szereplő – még a zsűri is halálra vált arccal fogadta a különös performanszot.

A legfurcsább az egész mutatványban az, hogy Wu Zhoajia, nem egy vékonyka testalkatú srác, hanem szép izmokkal rendelkező akrobata. Mégis, hajlékonyságának köszönhetően belepréselte magát a pici dobozba, utána pedig össze-vissza hajtogatta magát, mintha ízületei, izmai és csontjai gumiból lennének.

A műsor magyar verziójában ősztől az RTL Klubon látunk majd hasonlóan lélegzetelállító produkciókat.

Félelem és rettegés a stúdióban

A Life.hu újságírója a Hungary's Got Talent válogatóján járt, ahol extrém mutatványokat látott.
Józan László: „Van, aki azonosít a meleg szerepemmel"http://www.life.hu/bulvar/20150417-jozan-laszlot-az-rtl-klub-baratok-kozt-tobiasat-gyakran-azonositjak-meleg-szerepeivel.htmlA Barátok közt Tóbiása elárulta, mi a legnehezebb abban, amikor egy férfinak meleg vagy transzvesztita karaktert kell alakítania. Józan Lászlóval szerepekről és szerelemről beszélgettem.TV + Bulvár--Damu Roland titkolja a munkájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150420-damu-roland-szinesz-aki-nemreg-szabadult-a-bortonbol-titkolja-munkajat-mert-fel.htmlA börtönből nemrég szabadult színész nem veri nagydobra, hogy hol és mikor vállal színészi feladatokat, ugyanis retteg.TV + BulvárMTI/Lakatos PéterGalambos Lajcsi vadonatúj show-műsorral tér visszahttp://www.life.hu/bulvar/20150417-galambos-lajcsi-trombitas-zenesz-vadonatuj-showmusorral-ter-vissza-a-slager-teven.htmlSokan és sokáig találgatták, hogy hova igazol az egyik legsikeresebb zenész. Most végre fény derül a titokra: Galambos Lajos a Sláger TV-n jelentkezik önálló műsorával.TV + Bulvár--Csongrádi Kata érzi halott férje jelenlététhttp://www.life.hu/bulvar/20150417-csongradi-kata-szineszno-erzi-halott-ferje-s-nagy-istvan-dalszovegiro-jelenletet.htmlA színésznő állítja, férje fentről vezetgeti őt és megsúgja, mikor mit tegyen.TV + Bulvár--Istenes Bence Csobot Adélra bízza az életéthttp://www.life.hu/bulvar/20150417-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-baratnojere-csobot-adel-enekesnore-bizza-az-eletet.htmlAz RTL Klub műsorvezetője nagyon örül, hogy kedvesére, Adélra bízhatja végre magát, és azt is elárulta, miért teszi.TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra a Mónika Show-ból tanult a legtöbbethttp://www.life.hu/bulvar/20150420-ordog-nora-egyetemen-tartott-eloadast.htmlÖrdög Nóra a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott előadást, ahol megosztotta tapasztalatait a közönséggel. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.