Döbbenetes titkot őriz Ben Affleck családja

Forrás: Northfoto -
rabszolga családfakutatás rabszolgatartás színész Ben Affleck Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sötét titok látott napvilágot az amerikai családfakutató műsornak köszönhetően a híres színész, Ben Affleck családjáról. A hollywoodi híresség teljesen kiakadt tőle.

Egy hackerbotrány miatt szivárgott ki az a levelezés, melyet a Finding Your Roots című családfakutató műsor vezetője és producere, Henry Louis Gates Jr. folytatott arról, hogy cenzúrázták a műsor tavaly októberi adását, melyben Ben Affleck családfáját is felgöngyölítették.Az Origo információi szerint egy ágat letöröltek belőle a színész kérésére.

Forrás: AFP

Mindezt azért, mert kiderült: Affleck egyik őse rabszolgákat tartott, ami a színészt meglehetősen kellemetlenül érintette. Az ügy kirobbanását követőn Affleck közösségi oldalán kért bocsánatot a műsor rajongóitól.

"Nem akartam olyan tévéműsort a családomról, amelyben egy rabszolgatartó fickó is szerepel. Zavart ez az egész. Már maga a gondolat rossz szájízt hagyott bennem" – írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.