Bíró Ica teljesen eladósodott

Forrás: RTL Klub -
hitel ingatlan Bíró Ica megújulás adósság eladósodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica nem tud kimászni a gödörből. Hiába minden próbálkozása, a svájci frank alapú hitel terhe túl súlyos.

Két évvel ezelőtt adtunk hírt róla, hogy Bíró Ica nem bírja törleszteni az adóságait. A Metál Lady 2006-ban hozta létre a Megújulás Klubot, melyet élete fő művének tart, nemrégiben mégis meg kellett válnia tőle, ugyanis nem tudta tovább fenntartani. Bíró Ica stúdiójában modellképzés, kineziológia és kozmetikai kezelések folytak, ma azonban üresen kong a 100 millió forint értékű, 240 négyzetméteres ingatlan. A fitneszlady 140 forintos kezdő árfolyamban felvett svájci frank hitele kilenc év alatt a duplájára nőtt, amit már nem tudott kifizetni az üzlet egyéb költségei és az alkalmazottak bére mellett.

Forrás: RTL Klub

„Tavaly már akadt volna több vevő, de sajnos végül nem jött össze az üzlet. Azóta is próbálkozom a kiadással, eladással vagy befektetővel, de még nem jött el az igazi. A kerületi önkormányzat is igényt tartott volna rá, ám olyan árat akartak fizetni, mely nem volt elég ahhoz, hogy megegyezzek a bankkal” – nyilatkozta a Borsnak Bíró Ica.

„Nem akarok panaszkodni, és nem is fogok, mert hiszek az igazságban. Felháborítónak tartom, hogy több ezer emberrel együtt ilyen kilátástalan helyzetbe hoztak a bankok. Ha tehetném, és lenne egy partnerem, újra beindítanám a vállalkozást, de egyelőre csak az eladást és a kiadást látom biztos megoldásnak. Irodának, szépségszalonnak, de akár rendelőnek is megfelelő a helyiség” - mondta a lapnak a Metál Lady, aki nemrég vizespólóban fotózkodott.

Bíró Ica tippjei a szexis bikiniformához

Mindenki gőzerővel készül a strandszezonra, ezért a remek formában lévő Bíró Ica mutat néhány gyakorlatot, amivel lapos és izmos hasra tehetünk szert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.